Lányok akik társat kerestek, mi az oka hogy a társkereső srácokra akik kérdést raknak ki nem írtok semmit?
Látom sok férfi szeretne ismerkedni, biztos vagyok abban hogy nők is vannak dögivel akik férfit akarnak és magányosak.
Nem gondoljátok hogy megérne egy próbát az adott illető?
Pl ha magamról kéne írnom, átlagos, de izmos testalkatú szőkésbarna 30 éves férfi vagyok, szeretem a művészeteket, természetet.
Én is szívesen ismerkednék nőkkel. De elég elkeserítő hogy mindenki csak a babérjain ül, aki meg netalán rámír egy valódi suttyó.
Én még nem adtam fel hogy találjak normális kapcsolatot, de manapság hol lehet? Sokan olyan beképteltek,vagy antiszocok hogy két szót képtelenek érthetően kimondani. A net is valami korlátolt módja az ismerkedésnek, de van jobb? Kicsit unalmas már hogy mindenki csak kéreti magát, várja a sült galambot, vagy épp semmi nem jó neki.
Ismerkedni akaró csajok, hol vagytok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!