Budapesten hol tudok művészekkel ismerledni?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit hülyén hangzik. Nemrég költöztem Budapestre gimnazistaként. Nem nagyon van itt ismerettségem ezért kérek segítséget. Vannak még olyan helyek ahova többnyire müvészek járnak? Mint ahogy régen az íróink összegyűltek különböző kávéházakban.2022. nov. 14. 11:07
1/2 anonim válasza:
Esetleg művésztelepeken szétnézhetsz.
2022. nov. 14. 14:48
2/2 anonim válasza:
Én ismerek olyan személyeket, akiknek művész él a családjukban. (Összesen kettőről lenne szó.) Férfiak, különböző életkorban.
39, illetve 66 évesek. Erősen hívők, viszonylag nyitottak, de inkább a valódi személyiségük erősen zárkózott.
De mindkét személy erősen védi a családját, kissé bizalmatlan. Ha van türelmed több hónapos/éves ismeretség kibontakozásához, akkor lehet, hogy jobban elfogadnak.
2022. nov. 17. 01:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!