Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnek művészekkel ismerke...

Hol tudnek művészekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
Nemsok hasonlo kerdest talaltam szoval gondoltam felteszem.. Budapesten lakom, surun jarok el szorakozni baratkozni de nem igazan talalkoztam meg olyan arcokkal akikkel ez a kozos erdeklodesunk.. Merre bujkaltok?:D nemtom lehet tok jo lenne festeszetrol meg grafikarol meg ilyesmikrol dumalni olyanokkal akik ertik is mirol beszelek, szoval igy gondoltam.. 23eves vagyok, ferfi
2015. máj. 8. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én szoktam írni.
2015. máj. 8. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ú én imádok rajzolni*---* állítólag nagyon jól megy, szerintem bőven fejlődhetnék:). A rajztanár azt mondta csinál egy kiállítást a rajzaimból:D. Főleg a grafika megy jól, de festeni is szeretek főleg anilinessel:).

15/L

2015. máj. 8. 22:37
 3/5 anonim válasza:
alkalmazott grafikus vagyok, és zenész
2015. máj. 8. 22:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én inkább a filmek, a fotók világában vagyok otthon, esetleg még az irodalomban, de grafikát is tanultam.
2015. máj. 8. 23:15
 5/5 anonim válasza:

Alkalmazott grafikus tanuló vagyok, amúgy rajzolok

25/N

2015. máj. 9. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!