Van egy lány aki tetszik, kedvelem és már egy ideje beszélgetünk (social médián), meg nem találkoztunk csak terv volt de az se jött össze. Hogyan tudnám megkedveltetni magam vele?
Mostanába nem szoktam neki írni neki, ő se szokott csak ritkán, próbálok néha beszélgetéseket osszehozni de mindig alig válaszol, idő elteltével és még csak ki se fejti rendesen. Megéri e "küzdeni" érte, vagy hagyjam?
Tippeket, és bármilyen véleményt elfogadok
A találkozó miért nem jött össze? Ő mondta le?
Ha ő miatta nem jött össze akkor esélyes, hogy neki nem jössz be.
De ha nem írsz neki te sem csak ritkán, akkor nem lehet, hogy a lány azt hiszi nem tervezel vele komolyan, vagy nem is érdekled igazán?
Ezért ő sem ír.
Vagy nem tudom hogy próbálsz beszélgetni vele, de már találkoztam olyannal aki mindig ugyanazokat kérdezte (mizu, hogy vagy, mit csinálsz stb...). ez sok embernek taszító és unalmas, felszínes, semmitmondó, ezekre nem is lehet nagyon mit válaszolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!