Az alábbi oldalon valós emberek írnak?
Figyelt kérdés
toppkapcsolatok.com-ra regisztráltam nemrég és gyanús hogy mennyien írnak. Ahogy látom, a válaszok száma viszont korlátozott. Akkor tudok visszaírni, ha fizetek. Ez nekem kicsit marketingszagú. Vagy én vagyok túl gyanakvó?
Van aki esetleg használja ezt az oldalt?
2022. nov. 6. 17:25
1/12 anonim válasza:
Ez csak marketing. Ne dőlj be neki.
2022. nov. 6. 17:32
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. Valahogy sejtettem, gyanús volt.
2022. nov. 6. 17:36
3/12 anonim válasza:
Most beregisztráltam, azonnal rám is irt egy nő, aki ismerkedni akar ...
Valoszinüleg van egy két fizetett ember, akik mások nevében írnak neked.
2022. nov. 6. 17:36
4/12 anonim válasza:
Örülhetsz, ha csak az e-mail címedet lopják el, szerintem eszedbe se jusson fizetni semmilyen gyanús webhelyen. Ha özönlenek rád a levelek ismeretlenektől, az mindig kapcsolja be a fejedben a vészcsengőt, főleg ha férfi vagy.
2022. nov. 6. 17:37
5/12 A kérdező kommentje:
Persze, nem szándékoztam fizetni. Szomorú, hogy már ebből is üzlet és lehúzás lett.
2022. nov. 6. 17:40
6/12 anonim válasza:
Ha unalmas a beszélgetés, akkor biztos hogy valós személy.
2022. nov. 6. 17:43
8/12 anonim válasza:
kanos törpe
2022. nov. 6. 17:53
9/12 anonim válasza:
Én egyszer hasonlóképpen jártam. Kíváncsiságból regisztráltam egy szexpartnerkereső oldalra, vettem egyhavi előfizetést, de kb. semmire sem mentem, hiába próbálkoztam, ha meg tőlem kértek pl. hozzáférést a privát fotóimhoz, és megadtam, akkor abból sem lett semmi. Meguntam, és egy hónap elteltével nem hosszabbítottam meg az előfizetést. Érdekes módon akkor rögtön kaptam az e-mailes értesítéseket, hogy ez meg az a "nő" hozzáférést kért a privát képeimhez, de persze ezt csak akkor tudtam volna engedélyezni, ha megint előfizetek. Sajnos ez van, ott próbálják meg lehúzni a gyanútlan embert, ahol csak lehet, és főleg az ilyen nevenincs oldalakkal kell óvatosnak lenned, mint ahová te is regisztráltál. Ha mindenáron társkeresőzni akarsz, akkor érdemesebb nevesebb oldalakra regisztrálnod. Persze ott is sok a kamus meg a közönyös, de legalább van minimális esélye annak, hogy valós és normális személyekbe botlasz.
2022. nov. 6. 17:54
10/12 anonim válasza:
Természetesen igen!
Nekem, már itt a GyK. is gyanús, hogy vagyunk kb. 10-20-an állandó emberek, a többi pedig webrobot... 😁
2022. nov. 6. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!