Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lehet az oka, hogy ezen az...

Mi lehet az oka, hogy ezen az oldalon szinte minden témában a legmérgezőbb emberek tömörülnek?

Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 18:54
 1/6 anonim válasza:
90%

Normális emberek nem tesznek fel olyan kérdéseket, amiket itt találsz.

A bizonytalanság a kulcs

2022. okt. 29. 18:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Basszus mondasz valamit. :D
2022. okt. 29. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Alapból úgy gondolom, hogy normális embereknek van valódi élete. Valami hobbi, család, barátok, munka, bármi amivel elüti az időt. És nem arra pazarolja, hogy itt legyen mint mi :D
2022. okt. 29. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Én nem érzem így. Vannak keserűek itt is, igen. Néha próbálok nekik is segíteni...

De vannak segítőkészek is, meg sok okos válaszoló, akiktől tanulok.

2022. okt. 29. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki az oldalon tölti napjai nagy részét, igazából nagy valószínűséggel hiányol valamit az életéből, vagy hiányzik abból valami és nem ismeri el/be. Vagy épp itt kompenzál.

Én is pl. akkor vagyok aktív, ha nem vagyok jól mentálisan/érzelmileg, és/vagy valami nem klappol az életemben és kicsit menekülni szeretnék ezektől.

Sokan viszont ide járnak frusztrációt levezetni, amivel nem kicsit rontanak az oldal színvonalán.

2022. okt. 30. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen oldal, ezért igyekszem én is minél kevesebbet használni.
2023. márc. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!