Egy ilyen kép több matchet hozna és szóbaállnának velem a lányok?
Figyelt kérdés
Vagy csak leégetném magam vele? Van egy póló nélküli, fürdőszobai képem amin egész jól néz ki a felső testem, nincs rajta a fejem. A háttér, világítás sem az igazi. De már elegem van, hogy normális képekre a normálisan kinéző lányok nem matchelnek velem vagy ha igen, akkor nem írnak vissza. Ezzel lehet hogy lenne több match vagy csak gáz? Vékony vagyok, van egy kis izom is rajtam. 22/F2022. nov. 4. 14:34
1/5 anonim válasza:
Mutasd a képet es az alapján többetlehet mondani.
2022. nov. 4. 14:42
2/5 anonim válasza:
Hát...ha éretlen a csaj, akkor fog elhúzni csak, ilyen kép miatt.
Aki tényleg normális, annál ez nem nyerő.
Próbáld meg, veszíteni való nincs egyébként.
2022. nov. 4. 14:51
3/5 anonim válasza:
Szerintem félmeztelen képet kitenni ultragáz. Főleg, ha a fejed nem is látszik rajta.
2022. nov. 4. 14:52
4/5 anonim válasza:
muti a képet
2022. nov. 4. 23:02
5/5 anonim válasza:
Egyetlenegy képed van, amin jól néz ki a tested, és az is fej nélküli. Szerintem rakd ki mindenképpen tesó, tuti ötletnek hangzik, helyből bő nyállal fognak tucatjával rád bukni a tocsogósra felizgult 10/10-es csajok!
2022. nov. 5. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!