Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 20-on éves nők, nektek mennyir...

20-on éves nők, nektek mennyire jönne be, ha természetben kirándulás, túrázás közben ismerkednek veletek?

Figyelt kérdés

2022. okt. 30. 21:54
1 2
 11/17 anonim válasza:

#8, igen mert erre gondol ez alatt a kérdés alatt mindenki :).

Egyszerű a képlet kérdező és kedves mindenki.

Ismerkedni ott tudsz lányokkal ahol szeretnél, mivel ez az adott személy élethelyzetétől függ, hogy ki, mikor, hol ismerkedne, hogy mennyire vevő rá.

Valószínűleg egy szórakozóhelyen nagyobb az esélye, de túrán is van rá esély. Nem fogja neked senki megmondani, hogyha odamész ahhoz a lányhoz, akkor ismerkedne veled, mert képzeld el ( ha esetleg nem tűnt volna még fel ) senkire sincs rá írva, hogy HAHÓ ismerkednék.

Ismerkedni vágyó embert is találsz majd túrán, meg olyat is aki nem akar, ahogy mindenhol máshol is.

23F

2022. nov. 1. 19:10
 12/17 anonim válasza:

#8: "Vagy inkább a férfiak nem tudnak ismerkedni." Tessék, megmondtam, hogy a nőknek soha nem jó semmi, és jön majd a szokásos szöveg, hogy "a mai férfiak nem tudnak ismerkedni". Amúgy még szerencse, hogy ismered az összes férfit a Földön, mert így nyilván indokoltan fogalmazhattál meg ilyen általánosító kijelentést.

Nem ugranék ki a bokorból ilyen szöveggel, sokkal szórakoztatóbb lenne az, amit egy klasszikus filmből (A Blade in the Dark) lestem el. A csávó a sötétben egy ház udvarán egy bokor mögül leste az arra kóricáló csinos, fiatal hölgyemént, közben kitolta a sniccer pengéjét, aztán kirontott a bokor mögül, és elkezdett kaszabolni.

2022. nov. 1. 19:44
 13/17 anonim válasza:

#9: Erről egy vicc jutott az eszembe.

Egy fickó odamegy egy kutyát sétáltató csajhoz, és megszólítja:

-De aranyos kiskutya! Megsimogathatom a szőrzetét?

-Igen.

-És a kutyáét?

2022. nov. 1. 19:46
 14/17 anonim válasza:

Túrára túrázni megyünk, nem ismerkedni.

...

Legalábbis a legtöbb lány így áll hozzá a huszonéves korosztályból.

2022. nov. 3. 12:50
 15/17 anonim válasza:
#14: Sajnos ez így van. Mindig találnak kifogást, hogy hol miért nem ismerkednek, aztán meg jön a sírás-rívás, hogy ők senkinek sem kellenek, meg hogy a mai férfiak miért nem tudnak kezdeményezni.
2022. nov. 3. 14:57
 16/17 anonim válasza:

#15 ön nyert :D

Nem baj, legalább senki nem húzza a száját ha éppen kétszer rakod tele egy hónapban az autót és csak élvezed céltalan. 😉

2022. nov. 3. 15:24
 17/17 anonim válasza:

Ha egyedül túrázik egy nő szerintem nem örülne.

Én pl.ha egyedül indulok túrázni az azért van, mert egyedül akarok lenni, kiszellőztetném a fejemet és rendbetenném a gondolataimat. Másrészt honnan tudod, hogy nem várja otthon valaki? Engem pl.várnak,így max baráti ismerkedésről lehetne szó, de a fent leírtak miatt nem örülnék, hisz egyedül szeretnék lenni. Ha nem így lenne, lenne velem valaki.

Másrészt erdőben szerintem senki sem ismerkedik egyedül nőként férfival, mivel megvan a veszélye.

Max.olyanoknál próbálkozhatsz, akik többen vannak.

2023. márc. 4. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!