Olyan korombeliekkel szeretnék ismerkedni, akik: szeretik a természetet vagy csak a városban császkálni, tisztelik csend erejét, de szeretik a koncert hangulatát. Ha akár csak hétvégén is, de mehetnéke lenne, csak... sosincs kivel?
Akit vissza folyt a ...na de nincs kivel.
A csodabogarak, de törekvőek.
Nehez ezt leirni, mit is keresek, nem párt, hanem egy bizonyos érzést, egy valahova tartozást. Amely kitölt egy űrt..
Mar egy ideje keresem, de környezetemben, nem találom. Ezert, is probálom itt, szerte az orszagban.
Kicsit megértesz?
26 N
Te valami büfészakot végzett liberális gádzsi vagy he?
én parasztgyerek vagyok burkolo faluba lakok itt van egy hegy nagyon szep de nem érdekel, koncerte beb@szni járok a fövárosba meg rajoskodni havonta 1x meg flexelni a pénzemmel plázaķba New Yorker, mégis tele vagyok haverral meg tesoval minden héten házibuli valakinél ennyi. Örülök hogy tudtam segiteni csá
#3 Nem pina akar lenni szerintem :D Simán egy hatásszünet
Hát, meg nem értelek kérdező, de a szavazás vicces lett legalább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!