Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki, aki komolyan is...

Valaki, aki komolyan is gondolja a társkeresést? 29/F (Baranya)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Keresnék valakit aki ugyanolyan komolyan gondolja a társkeresést mint én.

Nem írnék regényt magamról, kommunikatív vagyok és empatikus. Írj nyugodtan.

Ha korhatárt kéne írnom, akkor legyen mondjuk 34-35, de én megadom mindenkinek a lehetőséget.

Örülnék, ha a környékről írnál, legalább a megyéből (Baranya), bár ha komolyan gondolod és úgy alakul, akkor úgysem akadály ha távolabbról írsz.

Várom a leveleket. ;)

2022. okt. 14. 17:53
 1/3 anonim válasza:
A baj az a "komolyan gondolassal", hogy ha nincs kozos tema, es leul a beszelgetes, vagy nem vagytok szellemi partnerek, akkor vert is pisilhetsz te is, o is, nem fogtok osszejonni. Mar bocsanat, hogy igy fogalmaztam.
2022. okt. 14. 18:40
 2/3 anonim válasza:
Teljesen igaza van az 1-nek, ha nincs meg a vonzalom valamelyik fél részéről megette a fene az egészet. Sok keserű tapasztalat.
2022. okt. 14. 18:46
 3/3 anonim válasza:
Vergődés power...Verd ki.Próbáltam a lényegre térni.Normális felnőtt férfi nem ismerkedik a gyakorin csak a tétók...
2022. okt. 14. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!