Valaki ismerkedni 28 éves sráccal? (Baranya megye)
Sziasztok!
Rólam röviden: 28 éves vagyok, baranya megyébe lakok, azon belül Pécsen. (így örülnék, ha valahonnan a közelből írnál, hogy könnyebb legyen találkozni, de nem feltétel).
Vállalkozó vagyok, szeretek a magam ura lenni és folyamatosan fejleszteni magam, új dolgokat kipróbálni. :)
Szabadidőmben szeretek kirándulni, olvasni, utazni, videójátékokkal játszani, barátokkal lenni. Fontos a minőségi időtöltés. :)
De ugyanakkor el vagyok itthon is, ha arról van szó. Nem vagyok egy bulizós típus.
Csak komoly kapcsolat érdekel. :) Amúgy közbe azon gondolkodok, hogy van-e bármi olyan rossz tulajdonságom, amit itt meg kéne említenem, de nem jut eszembe semmi. :D
Nyilván nem vagyok hibátlan, de abszolút szerethető vagyok szerintem. :P
Jó lenne ha tudnék már valaki olyat szeretgetni, aki meg is érdemli és igényli is, hiányzik...
Ha szimpatikusnak találsz, írj nyugodtan.
Minden levélre válaszolok. ;)
Nők vagy férfiak érdekelnek?
28/F
4:55-ös.
Beszélgetni bárkivel. Ismerkedni csak nőkkel. :)
14:45 Direkt nem írtam, de ha muszáj, akkor alsó korhatár 18, felső pedig 35 :) Ha gondolod írj privátban.
14:48 Ne magadból indulj ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!