Mit keres a nő a pasiban?
Hasonló kérdésre 1x már válaszoltam, bemásolom az ottani válaszom. Nagyvonalakban ezt:
Ez mindenkinek más. Ahány nőt kérdezel, annyi választ fogsz erre a kérdésre kapni. De leírom az én verziómat. Külsőre picit izmos, de átlagos alkat. Magasságra mindegy, azon sem akadok fenn, ha egy picit alacsonyabb nálam. De nekem a 170 centimhez a legideálisabb a 175-180 körüli magasság. Hajszín, szemszín mindegy, tetszett már szőke, barna, hajú és barna, kék szemű pasi is (stb) Amiért viszont bolondulok az a hosszú haj és szakáll kombó (bár tetszett már rövidhajú férfi is, de nem ez a jellemző)
Nem tudom ez mennyire külső vagy belső tulajdonság, de az is nagyon meg tud fogni, ha egy férfinak kellemes, mély búgó hangja van.
Belső tulajdonságra az ágyban legyen vad, szexőrült, kísérletező kedvű és szenvedélyes. Viszont olykor vágyom a gyengédségre is.
Ezen felül nálam hatalmas plusz pont az intelligencia és ha valaki tudja kezelni a szarkasztikus, olykor kissé sötét humorom. Legyen őrült (a jó értelemben) Ne akarjon korlátozni semmiben (cserébe én sem teszem) Legyen hozzám őszinte. Szeresse a gyerekeket/állatokat, természetet.
Nem várom el sem a diplomát, sem a 6 számjegyű fizetést sőt az sem kikötés, hogy legyen autója. Nekem elég, ha van egy normális állása, amit tisztesseggel végez, van életcélja és valami értelmes szabadidős tevékenysége - magyarul nem a TV-t bámulja egész nap a kanapén, hanem mondjuk életcélja is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!