Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok! Mi az ami megfog...

Lányok! Mi az ami megfog titeket egy pasiban, ha az odajön hozzátok egy szórakozóhelyen, bárban, discoban?

Figyelt kérdés
2022. szept. 11. 11:38
 1/7 anonim válasza:
A szakálla. Mármint ha van.
2022. szept. 11. 11:53
 2/7 anonim válasza:
A kinezete termeszetesen
2022. szept. 11. 12:00
 3/7 anonim válasza:
Engem már rég nem érint ez a téma, de anno, amikor szórakozóhelyen ismerkedtem, akkor egyértelműen a kinézet számított, felmértem a terepet, kiválasztottam a leghelyesebb pasit és felszedtem. :D Ilyen helyeken épeszű ember nem az életre szóló szerelmet keresi nyilván. Normális hosszú távú kapcsolat esetén a személyiség az elsődleges, ha emellett még jól is néz ki, akkor az a bónusz, de nem feltétel.
2022. szept. 11. 12:09
 4/7 anonim válasza:
Kinézete.
2022. szept. 11. 15:45
 5/7 anonim válasza:
XDD
2022. szept. 11. 15:46
 6/7 anonim válasza:

Amíg még nem szólít le, addig csak külsőre lehet alapozni.

Nos a helyszín bármi részemről csak nem a bulik, más körökben mozgok, más kikapcsolódási formákkal, hobbikkal.

Magasság, alkat, szép arc, ehhez passzoló haj, elegáns és letisztult stílus, komolyabb kisugárzás, ami határozott komoly, elegáns s látszik helyén van önismedete, egészséges önbizalom, illem... Stb

Aki önazonosan elegánsan öltözik, mint jómagam, az is ritka.

Részletezhetném, ám az sok lenne és nagyon specifikus.

Konkrét arcvonások, arányok, dőlésszögek... stb alapján részletezném kb 10 oldalban.

Magyarban eddig egy valakire csúszott ki a számon, hogy gyönyörű. (számomra, mert ugye mindenkinek más a szép.)

Emberek megfigyelésében és elemzésében is otthonosan mozgok, kb 10-15perc elég, hogy tudjam érdekel-e az illető belül is.

A haveri kapcsolattól egészen a párkapcsolatig nekem fontos, hogy ne sablon szűrke személyiség legyen. Aki kb a "szia! Hogy vagy?", "milyen az idő" - nél megakad a kommunikáció.

Legalább témakörökben több minden érdekelje, mint az átlagot. Legyenek értelmes produktív hobbijai.

Introvertált, ám kommunikációs készsége fejlett.

Ha felkel, amint kinyitja szemét szintén pörgős fejben, ugyanis nálam ez van és nagyon jó bedőlni a kádba együtt egy reggeli ital mellett beszélgetve.

Szóval kedvelje a vizet és reggeli lazulós ébredezést, a sport nálam délutáni és éjjeli tevékenység.

Lefekvés előtt imádok kint lenni, majd tus +tea, pihi.

Stb.

Végig zongorázom a megszokott kérdéseket.

Meg pár mélyebbet és gyorsan döntésre jutok.

A jelen kiszemeltem is érdekes és kíváncsian várom a következő eseményt, amiről tudom: mindig részt vesz.

Az ember kivül-belül összetett lény. S ezen tényezők, vonások, tulajdonságok számtalan variációkkal lelhető fel, no és ott van az ki is vagy te magad, ki jön be speciel neked, a két személyiség mennyire passzol vagy akár biológiailag rendben vagytok-e egymásnak,mint pl illat.

Vannak számomra gyomorforgató hormon illatok, vannak semlegesek s vannak, akiket egész nap magamhoz ölelgetnék.

Nem, nem a parfümök és társai, se nem az izzadságról van szó, hanem pl a nyak körüli hormonokról.

Randira ezért se javasolt a sima stift féléken kívüli test lefujogatása, kenegetése, mert rengeteget számít első találkozónál is.

Volt olyan, akitől öklendeztem.

S ez nem valami kellemes, amikor 2-3hónap után szembesülsz azzal: valami nem stimmel... Miért van az igen hiperaktív libidóm a béka segge alatt mellette?

Hát, ezért... 0-24ben elfedte egy erős parfümmel a hormonjai illatát...

Ami fontos szexben, vonzalomban is.

Szóval, ha csajozni akarsz ne fújd, kend magad agyon.

Az illatban is mindenkinek sajátos az ízlése, egy "általad kedvelt illat miatt is offolhatnak,mert nem kellemes az illetőnek a kencefice.

Akkor már inkább a rendes hormondora mondjon valaki igent vagy nemet. :P

Üdv! Egy válogatós nő.

2022. szept. 12. 08:33
 7/7 anonim válasza:
#6 Nehéz lehet neked megfelelni.Amúgy én bármilyen csajt elviszek/megkapok ha minimálisan be vagyok fújva egy jó parfümmel.Ez már nem igaz amit leírtál😂 A nők szeretik nagyon ha egy férfinek jó,intenzív illata van
2022. szept. 12. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!