Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit kerestek egy pasiban?
Én lány vagyok.
Az első kettő amit írt szerintem nem igaz. Én soha nem mentem egy pasi pénzére sem pén!szére.
Én a legjobb barátomat találtam meg benne és ezt kerestem is, a társamat aki figyel és segít, a bátyámat aki vigyáz rám, az apukámat aki szigorú néha hozzám, azt az embert aki mindig aggódik, aki keres, akihez nap végén oda bújhatok. Ha sírok, vagy rossz kedvem van, nem elhalmoz mindennel (iPhone és a többi séma), hanem megölel és a fülembe búgja, hogy minden rendben lesz. Azt a férfit aki nem ilyed meg, ha egy szerszámot adnak a kezébe, és dolgoznia kell. Aki kimer állni magáért, megvédeni saját magát és engem is, és azt az embert keresem aki annyira szeret, hogy az utolsó falat enni valóját is ide adja nekem.
Ez így tuti nagyon bután hangik, nem tudtam ezt ettől jobban megfogalmazni. Valami ilyesmi...
De egyébként jó esetben nem kell keresni, jön magától az igazi.
Kognitív disszonancia. A nők nem tudják megmondani, mit szeretnek, de találnak azért egy-két jó dolgot az értelmesebbek, amiket meg tudnak nevezni. Elsősorban a külső, legyen férfias, erős áll, szexi, aztán legyen magas, aztán, nem is tudom hogy van a sorrend, van a státusz, anyagi állása, stb. Inkább a nőkhöz értő férfiakat kérdezd ezekről.
"azt az embert keresem aki annyira szeret, hogy az utolsó falat enni valóját is ide adja nekem"
Hát, talán tényleg van ilyen nő, de az ritka csoda, aki ilyen szintre eljut. Inkább azt szeretik, ha nem adod neki oda mindened, nem ő az első, hanem magaddal foglalkozol, önző vagy, mert akkor téged látnak valami értékes, megközelíthetetlennek valaminek, és örülnek, ha rád szánod az idejüket. Akkor értékesnek érzik magukat, hogy egy ilyen elfoglalt ember csak is arra szánhatja az időt, ami értékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!