Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 27 éves srác vagyok, eléggé...

27 éves srác vagyok, eléggé egyedül érzem magam pedig helyesnek mondanak meg normálisnak. Lányok valaki Bp környékéről beszélgetni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 20:36
 1/6 A kérdező kommentje:

Érzelmesnek mondanám magam. Vannak hobbijaim, nem építem le a szervezetemet dohányzással, alkohollal. Eddzek, futok, biciklizek, szeretem az állatokat kivéve ha emberállat.

Mély, tartalmas beszélgetéseket szeretnék egy lánnyal akinek az emberi értékek mindennél fontosabbak, aki nem felszínes és akivel mindent is meg lehet beszélni és feldobjuk egymást akkor is ha valamelyikőnknek nem túl jó napja van. Ilyen lányra lenne szükségem a közelből:)

2022. okt. 12. 20:41
 2/6 anonim válasza:
Van alsó korhatár? Ha nincs, írj, ha van, akkor valószínűleg nem férek bele (16 vagyok).
2022. okt. 12. 22:45
 3/6 anonim válasza:
Mivel foglalkozol? De csak ha szabad kérdezni. Hobbidban és a munkádban van van valami közös?
2022. okt. 12. 22:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Autó átadásokban segédkezem. Nincs kapcsolat közöttük:)
2022. okt. 12. 22:59
 5/6 anonim válasza:
Szerezzé má nekem egy jo Lambót teso :D
2022. okt. 13. 05:35
 6/6 anonim válasza:
Szia, nekem írhatsz ha szeretnél. 24 vagyok:)
2022. okt. 13. 08:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!