Hol ismerkedhetnék olyan nővel aki hasonlóképp szenved, kínlódik a társkereséssel?
Terveim közé tartozik a családalapítás, esetleg házasságkötés. De vágyom egy harmonikus kapcsolatra ami tényleg boldoggá tud tenni és lehet rá építeni, annyira nehéz élőben is és neten is ismerkedni, mindenki elzárkózik, burokban él, elkótyavetyéli az életét, közben ábrándozik valakiről, de nem is akar érte tenni.
Szívesen beszélgetnék olyan nővel akár itt akár máshol aki szeretne egy komoly kapcsolatot, vágyik valami többre, ki akar lépni abból a komfort zónából amiben most van.
30 éves férfi vagyok, komolyak a szándékaim, nem játszok, vágyom egy normális kapcsolatra. Ha úgy érzed ismerkednél velem írj nyugodtan privátban.
Okoskodók, unatkozók, trollok kíméljenek.
#13: Ez sajnos így van, férfiként a lehető legrosszabb helyzetben vagy. Ha nem kezdeményezel, nem fognak az öledbe hullani a nők, ha viszont kezdeményezel, akkor csak pazarlod az idődet és az energiádat (rosszabb esetben a pénzedet is).
A legújabb élményem: A 12-es kommentemre kaptam egy privátot, hogy nem minden nő ilyen. Elkezdtünk beszélgetni az illetővel, ő is értetlenkedett, hogy pl. miért lépnek le nyomtalanul az emberek, aztán vagy 3-4 levél után ő is szőrén-szálán eltűnt. Ezek után csodálkoznak, hogy olyan a véleményünk, amilyen...
Van baj a fejekben az biztos. Sajnos sokaknál tapasztaltam.
Mindegy, majd lesz valahogy, a többségük szégyen. Engem már az egész nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!