Ismerkedés rendőrnővel?
Utóbbi időben nagyon sokszor felmerült bennem, hogy rendőrnővel szeretnék ismerdekni, illetve ha minden klappol köztünk akkor párkapcsolatot kialakítani. Egyelőre nem jöttem rá, hogy miért pont rendőrnő jut eszembe ha eljövendő páromra gondolok, de az ok kitalálása helyett inkább tenni szeretnék érte hogy megvalósuljon. Mit gondoltok, hogyan, hol érdemes ismerdekni ha ilyen konkrét az elképzelés? (Olyan ötletet rendegeted olvastam, hogy kövessek el valamit és máris ott a lehetőség, köszönöm, nem ilyeneket várok.)
Azon férfiaknak akinek rendőr a párjuk hogyan sikerült megismerkedni? Illetve rendőrnők, ha olvassátok ezt a kérdést, Ti hol/hogyan szoktatok ismerkedni?
27F
Ismerkedem egy rendőrnővel. És életemben nem éreztem ilyen jól magamat senkivel mint vele abban a pár napban!
Nagyon talpra esett, okos, és nem egy ilyen félős valami volt. Nagyon értelmes és művelt volt. Csak jó tudok mondani róla. Pedig én Puzsér 2.0 vagyok és mindenbe is belekötök.
Életem legjobb nője lehetett volna! :(
Bünöző voltam 15evig..ebböl éltem..
Ha barhol meglattam tarskeresőn hogy zsaru egyből tiltás..
négyeske:
a puzsérka nem valami okos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!