Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan,aki regisztrált...

Van itt olyan,aki regisztrált már a puncsra?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?

2022. okt. 5. 17:49
 1/9 anonim válasza:
Melyik oldalra vagy kíváncsi?
2022. okt. 5. 18:13
 2/9 anonim válasza:

Voltam igen.

Töröltem magam de nem azért mert nem vált be

2022. okt. 5. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló, esetleg leírnád a tapasztalataidat,mert én igazán tudom hogy működik. Nyílván fiatal lányok támogatót keresnek de most akkor az illető kap egy fix összeget vagy szex előtt fizet neki a férfi?
2022. okt. 5. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Illetve van olyan hogy többet elvár a férfi? Mert nekem nem igazán van kedvem barátnő szerepet játszani.
2022. okt. 5. 18:36
 5/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell barátnőt játszani, minden megbeszélés kérdése.
2022. okt. 6. 01:26
 6/9 anonim válasza:

Vannak akik alkalmanként fizetnek, és van aki hosszabb távra keres. Ez embertől függ.

Én regisztrálva vagyok de még egyik ilyen ajánlatba sem mentem bele, nem vagyok elég bátor lehet nem is baj.

2022. okt. 6. 04:27
 7/9 anonim válasza:
😂 Annyit is érsz... Megvehető test.
2022. okt. 6. 10:22
 8/9 anonim válasza:
Te még annyit se érnél, egy forintot nem fizetnének érted az fix. 😜
2022. okt. 6. 19:33
 9/9 anonim válasza:
Én a puncs.hu ra nem regisztráltam hiszen 200 000 Ft nettó a fizetésem nem 500 000 Ft nettó. 500 nettó alatt nem érdemes regisztrálni ha csak nem vagy top 10-es pasi. Mondjuk ha pénzed van akkor az még a csúnya pasikból is tud szépet csinálni. Kérdező! Ha jól keresel és megkeresed az 500 nettót vagy az közelében keresel akkor sok sikert. Mondjuk akkor már a többi társkeresőt is tudom ajánlani de a puncs.hu kifejezetten a gazdagok társkeresője. Sok sikert! Én már nem hiába hívom a társkereső oldalakat foskereső oldalnak de kinézetre nem vagyok adonisz és a fizetésem is kevés. Ezen is gondolkoztam már hogy nem a társkereső oldalak a foskereső oldalak hanem az én anyagi állapotom és a külsőségi állapotom.
2022. okt. 8. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!