Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol vagytok normális lányok?

Hol vagytok normális lányok?

Figyelt kérdés

Körülbelül 5 éve nincs párkapcsolatom.

26 éves vagyok.

Voltak "kaladjaim" de egyikből sem lett semmi komoly.

Legutóbb azért mert a volt barátját szereti, de már nem működött 1 éve, mégse lép..

Sajnos elég romantikus fajta vagyok, azthiszem ez lehet a baj.

Túl könnyen szeretek vagy kedvelem meg a másikat..utálom hogy ilyen vagyok.

Emiatt elég sűrűn vagyok magam alatt..

Van egy házam, dolgozok rendesen, jól keresek és úgy érzem már csak ez hiányzik az életemből, a család.

Próbáltam bunkó, vagy lenéző lenni, de az nem én vagyok.

A mai nőknek ez kell...vagy lehet eddig csak olyat sikerűlt kifognom..nemtudom (26F)

2022. okt. 3. 17:54
1 2 3
 21/23 Cubina válasza:

Nekem volt 12 év különbséggel két szörnyű pár éves kapcsolatom, a második után is úgy megundorodtam, hogy azóta sincs senkim,10 éve. Nem mintha nem lett volna udvarló, de mindegyik alacsonyabb volt nálam és nem volt bennünk semmi közös.

Így elmondhatom, hogy a 46 évem alatt összesen két nagyon rossz kapcsolatom volt (nem én voltam a hibás, én csak lenyeltem mindent), 10 éve várom a nagy őt, de nem jött, pedig bejártam a fél világot, emberek között dolgoztam, nyitott és csinos voltam. Jöttek, jöttek, de csak kis „ő"k voltak, én meg nem érem be annyival. :D

Persze, lehet azt mondani hogy ne válogassak, ne akarjak vicces, hűséges, fürödni, fogat mosni és tiszta ruhát szerető, állat- és emberszerető, nem alkoholista, 160 centinél magasabb intelligens férfit, hanem alkalmazkodjak akárkihez és érjem be azzal, aki van.

De ilyen alkalmazkodós kapcsolatom már kettő is volt, akik egyik igényemnek sem feleltek meg, úgyhogy több nem kell.

Lehet, hogy halálomig egyedül maradok? Az se érdekel, mert inkább egyedül, mint egy rossz mellett.

2022. okt. 26. 18:13
 22/23 anonim válasza:

#19: Valahol azért mindig örülök, ha a hozzád hasonló megmondóemberek felbukkannak, mert látom, hogy legalább valamit jól csinálok.

"De tudod, néha már azzal is lehet sikerélményed ha nem úgy állsz hozzá hogy minden nő egy ******. Most nyugodtan szajkózhatod a saját tapasztalatodat, de arra jöjjél már rá hogy ez nem egyenlő mindenkivel is" Ha majd tömegével lesznek olyan nők, akik nem csak szájhősök lesznek, hanem bizonyítani is tudnak, akkor meg fog változni a véleményem. Egyelőre elvétve tudnék olyan esetet említeni, amikor a kedves hölgy korrekt módon el tudta mondani, hogy "bocs, de ezért és ezért nem szeretnék veled tovább ismerkedni". A többség inkább a hülyítést, hazudozást, szó nélküli lelépést választotta. Amúgy igen, a saját tapasztalatomat szajkózom, mert ez TAPASZTALAT, ellentétben a rózsaszín ködös lányregényekből összehordott okoskodásokkal.

"Ha arra nem tudsz rájönni hogy a toxic hozzálás is végtelenül taszító tud lenni mások számára, akkor rajtad nem tudok segíteni." Nem is kértem senkinek sem a segítségét, főleg nem arctalan-névtelen nethuszárokét. Amúgy valóban marhára toxic a hozzáállásom, pl. sosem rohantam le senkit, nem bunkó módon indítottam, netes ismerkedésnél nem küldtem farokképet. Randin mindig én fizettem, és nem próbáltam öt perc után senkinek sem belenyúlni a bugyijába. Ha valakinek nem voltak barátai, nem volt semmilyen szociális élete, nem néztem le ezért. Próbáltam mindenkinek elnézni a hibáit, gyengeségeit, félelmeit, és még csak nem is a topmodellekre hajtottam (amúgy sokszor pont az átlagos nők viselkednek bunkó módon, holott nekik nincs is mire). És mit kaptam cserébe a normális hozzáállásomért? Az egyik csaj miatt elutaztam 80 km-re, csak "elfelejtett" szólni, hogy nem jön el a 2. randinkra. A másik hülyét csinált belőlem, amikor virágot vittem neki, és ő közölte, hogy hazaviszi, addig várjam meg őt, és kb. egy órát ácsorogtam a dögmelegben. Volt, aki végig hülyített, hogy majd találkozunk, csak most vizsgákra készül, most vizsgázik, most állást keres, most dolgozik, de egyébként ő is nagyon akar velem találkozni. Volt, aki eléggé félreérthetetlen jeleket adott, hosszabb időn keresztül, aztán amikor kezdeményeztem, közölte, hogy ja, neki amúgy távkapcsolatban ott a barátja, és még engem kiáltott ki rohadéknak, amikor közöltem vele, hogy szerintem nem voltam számára közömbös. Olyan is volt, aki 30 évesen ott állt egy félbehagyott egyetemmel, és azt sem tudta, hogy mihez akar kezdeni az életben, de esélyt adtam neki az ismerkedésre, majd a végén nagy kegyesen kinyögte egy kérdésemre, hogy alakulóban van neki valakivel egy kapcsolat, de ezt nem lett volna képes magától elmondani, pedig még bókoltam is neki elég sokat. Vagy amikor társkeresőn egy egyedülálló anyukának írtam egy normális levelet, de ő még arra sem méltatott, hogy egy mondatban reagáljon, csak egy rendszerüzenetet láttam, hogy "X. Y. nem akar veled beszélni". De hosszasan lehetne sorolni az ilyen eseteket. És még én vagyok a toxic... Na igen. És azzal ki foglalkozik, hogy az ilyen pichák az ÉN lelkemet hogyan mérgezték meg? Ja, tudom, az már lényegtelen, meg az ilyeneken túl kell lépni, el kell fogadni, hiszen én vagyok a férfi, nekem kötelességem mindent elviselni és lenyelni. Hát nem, utálom a felesleges körök lefutását, utálom, ha hülyítenek, utálom, ha nem vállalják a felelősséget a szavaikért és a tetteikért, utálom, ha szó nélkül lelépnek, és felnőtt ember lévén úgy érzem, egyre kevesebb a kedvem ahhoz, hogy az értékes időmet és energiámat ilyen senkikre pazaroljam. A 6-os voltam.

2022. okt. 26. 19:15
 23/23 anonim válasza:
Ha 5 éve akkor még hagyján. 19 vagyok soha nem volt semmilyen kapcsolatom,. Én hogy őszinte legyek így vissza gondolva nem is bánom. Legalább nem csalódtam annyit,és nem neveznek ribinek,. Ha én kapcsolatba kezdenék az vagy komoly vagy semmi. Család alapítás az már más,nálam az több év múlva dölne el,mert pl.ha kiderülne későbbiekben hogy rossz apa lenne,vagy egyedül maradnék egy gyerekkel nem lenne annyira tréfás,azért azt jól meg kell gondolni kivel. Főleg a mai világban. Igazából én már letettem erről a dologról nekem ezt szánta az élet valakinek sikerül valakinek nem,én itt vagyok nem dohányzó,nincs semmilyen káros szenvedélyem,egy kis felesleg van rajtam,de ezek szerint ez már manapság lenézendő. Mert mi kell? Ribik,a semmitevő senkiházi pláza cicák. A fele meg akkorát képzel magáról hogy nem lehet leírni,arról nem beszélve némelyiknek olyan elvárásai lennének közbe meg visszafoghatna magát. Ezt úgy tudom mondani mivel próbáltam az ismerkedést interneten 1 hónap múlva töröltem is magam,semmi értelme nem volt,rájöttem oda csak szórakozni járnak az emberek,komolyat ott nem találsz csak ha szerencséd van. Való életben is próbáltam,mikor barátnőim hívtak bulizni sose volt semmi abból sem,csomó piás részeg,drogos senkiházik,csomóan oda sem jöttek,. Szóval én ezért mondtam azt hogy megvagyok egyedül,nem akarok már keresni,mert egy kapcsolatot nem keresni kell az magától jön.
2022. nov. 6. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!