Mennyit számít 10 kg túlsúly egy magas srácon? 187 centi.
Nehezen megy a csajozás, nem vagyok csúnya de van kis pocakom. Jobban érdeklődnének a csajok ha lefogynék kicsit? Nem fér bele kis mackósság? Úgy szeretek enni.
27 F
Igen, a 10- eskének teljesen igaza van.
A számok, nem jelentenek semmit.
Lényeges, hogy milyen az izomzat, a hús, a csontozat összetétele.
Láttam már okyan 95 kilós férfit, aki nagyon jól nézett ki, de láttam olyat is, aki ugyanazzal a magassággal, 95 kilóval, rosz volt ránézni.
Nem mindegy pl egy fogyásnál, hogy hogyan fogysz.
Jelentősebb súlyvesztésnél, /25-30kg/, nem mindegy, hogy csupán csak diétázol, vagy úgy diétázol, hogy keményen sportolsz, /pl futsz/ mellette.
Sporttal nem csak lecsúsznak a kilók, hanem a tested is átalakul. Formálódik. Jobb lesz a járásod, a testtartásod.
Nehéz elhinni, de még az arcforma is pozitívan alakul.
Férfiasodik, hosszúkásodik, sármosodik.
Eltűnik a 10 eske álltal említett toka, és a felpuffadt hörcsög arc.
Bizonyos "hírességeink" akik hírdetik a fogyasztó pirulákat, az is csak reklám és pénz.
Ők is a kemény sporttól fogytak le és lettek csinosak, csak erről nem beszélnek.
Attól senki sem fogy le, hogy bekap egy pirulát, és utána ül a csipszes zacskóval a TV előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!