Aszexuális nők, komoly kapcsolat céljából lenne kedvetek ismerkedi? (Többi lent.)
Volt nem rég hasonló jellegű kiírásom, de ott nem fejtettem ki magamat. Most megtenném.
Számomra a szex nem létfontosságú, de a szeretet része annál inkabb! Mondhatni introvertál vagyok és nehezebben ismerkedek. Soha nem éreztem igazi szeretetet. És sokkal jobban vagyok a kölcsönös szeretetre mint a szexre. Érezni szeretném, hogy milyen lehet tényleg szeretetve lenni. Persze kölcsönös szeretetről beszélek. Én tényleg komolyan gondolnám. És akár sima beszélgetés is jól esne most. És miért pont aszexuális nőket keresek? Mert úgy gondolom, hogy ők is nehezen talalnak párt. És én is.. és már azon a szinten vagyok, hogy lemondok a szexről csak a szeretet "dolog" végre teljesüljön. Nagyon hiányzik már valaki akivel tényleg boldog tudnék lenni! És hiszem azt, hogy egy aszexuális nő is nagyon tudna szeretni! Én semmi másra nem vágyok!
Köszönöm!
A kérdezőhöz hasonlóan én is ismerkednék, szintén aszexuàlis kategóriàban, én is az vagyok.
Esetemben csak a szebbik nem jöhet szóba, és elsősorban (de nem kizàrólag) Borsod és/vagy Heves megyéből keresnék de bizonyos keretek közt mobilis vagyok.
Szívből örülnék és óriàsi meglepetés lenne ha pont itt akadnék a màsik felemre. :D
Köszönöm ha van valaki aki magàénak érzi ezt a szöveget és tudunk privát üzenetben csevegni.
Szép napot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!