Ki szeretne leszbikus, biszexuális nőkkel ismerkedni?
Érdeklődnék, hogy kik azok akik nyitottak ténylegesen beszélgetni, ismerkedni, barátkozni és/vagy társat keresni.
Kérlek írjatok kort és lakhelyet is.
Ez lehet későbbiekben másnak is hasznos lehet. :)
Nekem már volt 8 éve két lány, akikkel összejártam. Csakis a kellemes hangulat volt a fontos mindhármunknak. Hosszú habfürdős pezsgős összegabalyodások, aztán másnap ki ki szaladt a dolgára.
Úgyhogy én ismerem ezt a dolgot. Jó is lehet, ha senki nem zúg bele a másikba :-)
Én benne lennék újból.
Én is szívesen barátkoznék leszbi vagy biszex csajokkal.
39/N Miskolc
Miskolc
17/L
Én szívesen beszélgetnék ilyen lánnyal. Régebben volt is ilyen lány barátom, csak valahogy megszünt a kapcsolat.
25/f szabolcs megye
Levelezni, beszélgetni, bulizni, városnézni és csak úgy bandázni benne vagyok. Párkapcsolat és alkalmi szex semmilyen felállásban nem érdekel.
Pest környéke, 39 éves, pánszexuális nő
Szívesen beszélgetnék a témáról. Érdekelnek a biszexuális + leszbikus nők is. Élményeik-beszámolójuk érdekel. Mikor és hogyan jöttek rá illetve hogyan mondták ezt el a szüleiiknek, barátaiknak. stb.
Személyes találkozó is érdekel.
Heteroszexuális 40/f Veszprémmegyéből.
Én benne lennék, sose volt ebbe részem, akár érdekelne is.
Sok mindent próbáltam, de ez kimaradt az életemből.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!