Miért nem lehet itt ismerkedni, társat keresni?
Munkahelyed van? Kollégák, főnök? Fizetésed van, ami ELÉG(!) az alap létfenntartásra?
Nem gondolom, hogy megéri siránkozni - találhatsz más elfoglaltságot is, mint a "társkeresés".
Én csak januártól érek rá, annyi más tennivalóm, feladatom van/akadt magától. De inkább február a biztosabb.
El sem tudom képzelni a mai világban, hogy bárki unatkozzon. LUXUS!
Mit értesz túlnépesedési politika alatt? Hallottál róla, hogy az abortuszt választó nőkre rátukmálják "szegény ártatlan picike" szívdobogásának meghallgatását, hátha akkor mégis megtartja?
Miért akarsz még te is hozzáadni a túlnépesedéshez?
Valamint szerinted azért kellene kipusztulnia az emberiségnek, mert Te szenvedsz? Az észak-koreaiak, etiópok, ukránok, jemeni rabszolgák akkor mit szóljanak?
#16 ahogy mondod
Legjobb ha huszonévesen kerülnek össze és akkor már nem gyerekek jó esetben tudják mit akarnak.
Nincs jó dumám, se baráti kör, 30+ , külsőre is átlag. Neten kellene ismerkedjek ismerősök szerint, meg én is úgy érzem komfortosabbnak viszont gyenge átlagos külsővel tinderen simán eltelik 2-3 hónap match nélkül. Egy jó ideje nem vagyok jelen sehol sem. Néha jön egy kis frusztráció de elmúlik nem gyűlölöm senkit a sorsomért, el kell fogadni és nem próbálkozni orrvérzésig mint egy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!