Hol vannak a különleges nők?
Vannak, de nem ismerkedem férfiakkal, főleg nem gyakorin.
N
Igen ez sajnos igaz. Viszont ahhoz már nincs eszük, hogy az adott, divatosnak kikiáltott ruha nem mindenkin áll jól.
Viszont egy egyedi, stílusodnak megfelelő öltözék nagyon megnyerő.
Hát, ha nem látod őket, akkor benned van a hiba. Vagy rossz helyen keresed őket, vagy rossz embereket vonzol be.
Vagy egyszerűen csak valamilyen álomvilágban élsz, túl sok benned az előítélet, és nem látod meg ezeket a dolgokat bennük.
"hogyha valaki olyan különleges, minek áll be a sorba, egy eleve a nők lealacsonyítására, eltárgyiasítására kiépített rendszer szimbólumai közé"
. Hogy félrevezessék azokat, akik nem látnak be a szimbólumok mögé.
Vagy mert vannak annyira öntudatosak, hogy azt csinálják, ami jól esik nekik, függetlenül attól, kik mit gondolnak róluk.
Szia!
Én egy teljesen egyszerű, természetes, hétköznapi dolgokra vágyó nő vagyok. Szóval... Létezik ilyen:)
Mondjuk most csak frázisokat pufogtattál. Ettől még nem derült ki, hogy szerinted ki a "tömeg" meg ki nem.
Én magamat pl. egyáltalán nem tartom "tömegnek" - vélhetően, saját magát a legtöbb ember nem tartja annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!