Mire gondolt ezzel a lány?
Figyelt kérdés
Nemrég felhagytam egy lánynak az udvarlással szépen elköszöntem minden
aztán azt írta hogy megérti meg stb a lényeg hogy nem szeretné hogy megromoljon a kapcsolatunk hiszen szimpatikus vagyok neki még ha nem is lehet köztünk semmi.
Eleve nem is akart semmit csak barátkozni vagy ezt most hogy értsem?
2022. szept. 15. 16:52
1/5 Noren1989 válasza:
Kell még az egopolír tovàbbra is, de egyértelműsíti, h p1nàhoz...na ahhoz nem jutsz.
2022. szept. 15. 17:20
2/5 anonim válasza:
Ne gondold túl, csak normálisan elköszönt.
2022. szept. 15. 18:13
3/5 anonim válasza:
Azt, hoogy hagyd, csak barátok lesztek.
2022. szept. 15. 19:33
4/5 anonim válasza:
Lelki szemetesnek még jó leszel, vagy annak sem, ez az a tipikus duma a csaj részéről, amikor lógva hagyja a csávót, és lebegteti előtte, hogy akár még a helyzet is megváltozhat valamikor. Hidd el, hogy ezek után még annyira se fogja leszarni a fejed, mint eddig, bár azt mondta, hogy nem akarja, hogy megromoljon a kapcsolatotok, de levegőnek fog nézni. Te meg kínlódni fogsz, arra várva, hogy hátha egyszer mégis meggondolja magát. Én az ilyenekkel végleg le szoktam zárni a dolgot, hülyeség fenntartani velük bármilyen kapcsolatot is, mert akkor mindig csak az jár az eszedben, hogy hátha egyszer mégis érdekelni fogod. Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot, máskülönben nem fogsz tudni tovább lépni.
2022. szept. 15. 19:35
5/5 anonim válasza:
Köszönöm szépen de nézem magam annyiba, hogy elteszem a bohócszerkót. Szép életet!
Törlés, tiltás
2022. szept. 16. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!