Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van ilyen férfi?

Van ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Aki esetleg szeret wellneselni,utazgatni. Légy 27-37év között. Hajdú-Bihar megye környékéről :)
2022. szept. 13. 15:08
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Ahogyan írtuk is korábban, ha normálisan fogalmazol meg egy kérdést, akkor nincs félreértés, nincs mibe belekötni. De ezt valószínűleg úgysem fogod soha belátni, mert egyszerűbb hisztizni. Valóban nehéz lett volna leírnod magadról pár sorban, hogy "Pirike vagyok, x éves, ilyen és ilyen a külsőm, ez és ez a hobbim, nem mellesleg utazni is szeretek, de természetesen nem kell, hogy a leendő párom fizesse az összes költséget". Ha csak ennyit írtál volna magadról, már akkor is beljebb lettünk volna.
2022. szept. 15. 19:48
 22/26 anonim válasza:
Én Nagyon szeretek utazgatni és wellneselni is. Igazából nekem mindegy, hogy férfi, nő, gyerek, kutya, vagy kiscica csak menjünk. Fizetek mindent ha kell, csak legyen némi pozitív visszacsatolás.
2022. szept. 15. 22:02
 23/26 A kérdező kommentje:
Már úgysem érdekel az egész ne is írkáljatok kössz ,ha felfogjátok
2022. szept. 16. 06:30
 24/26 anonim válasza:
Értettük, nagysád.
2022. szept. 16. 11:31
 25/26 anonim válasza:

Nekem írhatsz

19F

2022. szept. 16. 11:32
 26/26 anonim válasza:
Én nagyon szeretek utazgatni és új élményekkel gazdagodni. Az csak plusz ha nőt is viszek.
2022. szept. 16. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!