Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van ilyen férfi?

Van ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Aki esetleg szeret wellneselni,utazgatni. Légy 27-37év között. Hajdú-Bihar megye környékéről :)
2022. szept. 13. 15:08
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Wellness, utazgatás, és ennyi? Ez az igényszinted? Szóval sugar daddyt keresel, aki fedezi az üdülésed költségeit, ha jól értem.
2022. szept. 14. 19:58
 12/26 anonim válasza:
Én elvinném bárhova ahova kéri, és bár mennyit fizetnék, hisz van miből. Mondjuk utána biztos hogy nem hoznám vissza, hanem jönne velem külföldre áruba.
2022. szept. 14. 22:14
 13/26 anonim válasza:
#12: Hát ha már az igazság is fáj, az nem az én bajom. :)
2022. szept. 14. 22:51
 14/26 A kérdező kommentje:
Na itt tényleg jobb ,ha nem ismerkedik az ember ,itt tényleg agyhalott hülyêk vannak!! Akik nem fognak fel egy szimpla kérdést!! Nem erre irányult volna a dolog ,hogy ki kell fizetni nekem!!!Dehát ez nem jut el sok barom tudatáig!!Mindenki fizesse magának! És nem külföldről lenne szó,oda ilyen hülyékkel nem megyek! De mostmár mindegy is,megkérem a módikat töröljék a kérdést ! Nemhiába mondják ,nagy az isten állatkertje... Töröljék a megalázó kommenteket is!!! Gratulálok mindenkinek
2022. szept. 15. 07:02
 15/26 anonim válasza:

15

Te önmagad alázod. Ilyen macát akkor sem vinnék el wellnessezni, ha ő fizetne nekem.

2022. szept. 15. 09:47
 16/26 A kérdező kommentje:
Én se téged
2022. szept. 15. 09:53
 17/26 anonim válasza:
Talán akkor rendesen kéne kiírni a kérdést, és bemutatkozni pár szóban!
2022. szept. 15. 09:54
 18/26 A kérdező kommentje:
Írtam volna privátban ,akit komolyan érdekel. Itt nem fogok egy regényt írni. De ezek után ismerkedjen veletek a hóhér...
2022. szept. 15. 10:07
 19/26 anonim válasza:
Ha normálisan kiírsz egy kérdést, és legalább pár sorban bemutatkozol, sokkal árnyaltabb kép alakul ki rólad, és más lesz az érdeklődők köre is. Így gyakorlatilag mindenki azt gondolhatta rólad, hogy nagyjából ennyi az érdeklődési köröd, erre meg azért nem nagyon fog ugrani senki. Persze sokkal könnyebb mindenki mást lehülyézni azért, mert egy ilyen társkeresési szöveg után senki nem veszi észre a kifinomult lelkedet, mint belegondolni abba, hogy ha csak ennyit mutatsz meg magadból, akkor csak ennyit fognak látni belőled.
2022. szept. 15. 19:19
 20/26 A kérdező kommentje:
Ti kezdtétek amúgy ha nem vennéd észre magadat!! Elkezdtél fikázni,hogy biztos sugárdaddyt keresek... Egyből a rosszra kell gondolni!!
2022. szept. 15. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!