Van olyan nő, aki ismerkedne egy fiatal, magányos, depresszió férfival?
Figyelt kérdés
28 éves vagyok, budapesti.2022. szept. 13. 09:22
11/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok helyes sajnos, a humorról nem tudok nyilatkozni, mert nincsenek barátaim, akiktől visszajelzést kaphatnék róla.
Főzni éppenséggel tudok, bár nem profin. De hol/hogyan tudnék ezzel ismerkedni?
Azért köszönöm a normális választ!
2023. máj. 31. 13:56
12/13 anonim válasza:
A helyesség az nézőpont kérdése. Soha nem volt barátod? Soha nem voltál bulizni? Gyerekként sem barátkozott veled senki? Társkeresőn mondjuk olyan nőt keresni aki utálja az otthoni munkát és vacsorával várnád. Kezdetekben ne mond el a bajod és hátha kapnál egy pozitív lökést.Aztán meg már csak ezért valószínűleg nem dobnának. Persze nem szabad beleesni addig senkibe hogy ne szenvedj mégjobban. Mindig van más opció. 😉
2023. máj. 31. 14:44
13/13 A kérdező kommentje:
De, még iskolás koromban voltak haverjaim, de nem olyan igazi jóbarátok. Aztán szépen lassan elkoptak mellőlem, újak meg nem jöttek a helyükre. Voltam bulizni többször is, de nem annyira szeretem az ilyen helyeket. És nem megy az ismerkedés, ittasan sem.
Fent vagyok társkeresőn, de nincs túl nagy sikerem.
2023. máj. 31. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!