Van olyan nő, aki ismerkedne egy fiatal, magányos, depresszió férfival?
Legalább a 28-at fiatalnak tartod. Ez is valami. :)
(F)
Nem epp a legvonzobb ajanlat. Raadasul ezzel magad alatt is vagod a fat, mert erre az ajanlatra nem fog senki jelentkezni, ami neked ugy fog lecsapodni, hogy nem erdekelsz senkit, ami meginkabb depresszioba taszit majd.
Egyebkent ez a magany/depresszio MOn nepbetegseg kb, szoval nyugodtan irhatnad azt is, hogy egy atlagos 28 eves ferfival xD
Lehet, hogy rocker, és a Depresszió zenekar a kedvence.
Vannak Ossianosok, meg Lordosok, Kalapácsosok, és persze Depressziósok.
Depressziós személyeket kerülöm. Eleget pátyolgattam mások lelkét.
Sokkal jobb a közérzetem, amióta leszelektáltam a lélekben lehúzó személyeket.
Voltam én is depressziós, ám magamtól kilábaltam, mert tudtam, hogy azzal senkinek se teszek jót, engem se vonzana egy negatív ember.
Később volt pár ügyes, kedves ismerős, akik egyetlen hibája a depresszió volt.
Valaki felfogta, hogy kell a változás, valakinek meg 6 év se volt hatásos... Akkor volt elég és leszelektáltam a problémás embereket.
Pl aki csak a munkáról panaszkodott sűrűn, azt is, hiszen változtatásra nem volt hajlandó.
Úgy gondolom, hogy a magány amolyan jel, hogy dolgod van önmagaddal s megfelelően kell élni az énidőddel.
Fejlődj, javíts magadon és ha tényleg a változás útjára lépsz onnantól az emberek is látni fogják a fejlődést és nyitottabbakká válnak.
Hajrá!
Milyen kecsegtető ajanlat😆😆
40ffi
Milyen pozitív hozzászólások! :-(
Építő jelleggel kellene hozzászólni, egyébként miért a pasik kommentelnek?Hogy nézel ki? Ha helyes vagy mindegy milyen vagy tapadnak rád a nők, ha nem legyen humorod. Tudj valamit nagyon, az menő. Mihez értesz? Ha tudsz főzni keress olyan nőt aki nem tud és utál is. Stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!