Van itt olyan fĂ©rfi?đ„°
Figyelt kérdés
Van itt olyan fĂ©rfi aki egy kisbabaert cserĂ©be mindent megadna nekem ( Ă©s a babanknakđ„°) ? Szeretnetek megismerkedni esetleg?2022. szept. 12. 13:08
81/123 A kĂ©rdezĆ kommentje:
79: mindenkĂ©pp, mindjĂĄrt atdobom majd a Neptun kĂłdomat isđ
80: nem, nem 3 Ă©vig van teendĆ egy gyerekkel hanem kb 10.
2022. szept. 14. 20:03
82/123 anonim vĂĄlasza:
Igen, de 3 Ă©ves korĂĄtĂłl nyugodtan elmehetnĂ©l mĂĄr dolgozni te is, belefĂ©rne szerintem az idĆdbe, Ă©s nem kellene mindent mĂĄstĂłl vĂĄrni. Ăn pl nem is tudnĂ©k szĂvesen Ășgy Ă©lni, hogy mĂĄsra vagyok utalva, mĂĄstĂłl fĂŒgg mindenem, mĂ©g a gyerekem is... AttĂłl ha valaki gazdag, mĂ©g lehet ugyanĂșgy egy nĂĄrcisztikus ĂĄllat, aki mellett normĂĄlis nĆ nem maradna meg, akĂĄrmennyi pĂ©nze is van. De tudom hiĂĄba mondom ezt neked, fiatal vagy, majd az Ă©let megtanĂtja idĆvel.
2022. szept. 14. 20:10
83/123 anonim vĂĄlasza:
JĂł lesz az 20 Ă©vnek 10 helyett...
2022. szept. 14. 20:26
84/123 anonim vĂĄlasza:
AmĂșgy ennek a kĂ©rdĂ©snek mi Ă©relme?
2022. szept. 14. 21:46
85/123 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Hat nem azt hogy azt taglaljuk milyen diplomåm van, hanem az hogy olyan férfit keressek aki akar is errol érdemben beszélgetni.
2022. szept. 14. 22:08
86/123 anonim vĂĄlasza:
De itt gyakorin keresel valakit aki majd eltartana? :D
Mert nem Ă©rtem mit akarsz. Vagy egy platformon ahol talĂĄlhatsz?
2022. szept. 14. 22:25
87/123 anonim vĂĄlasza:
Peersze... DiplomĂĄd van, Ă©s mĂ©g helyesen Ărni se tudsz!
Na tudod kit etess!
2022. szept. 15. 07:57
88/123 A kĂ©rdezĆ kommentje:
UtolsĂł..đ HĂĄt ebbĆl lĂĄtszik hogy neked viszont nincs diplomĂĄd, hogy azt hiszed hogy egy alapszakos KözgĂĄz diplomĂĄt agysebĂ©szet volt elvĂ©gezni, Ă©s Ășgy beszĂ©lsz rĂłla mintha valamilyen elvĂ©gezhetetlen feladat lett volna. SegĂtek: nem volt az. Mondjuk nem is sokra mentĂŒnk vele.
2022. szept. 15. 09:40
89/123 anonim vĂĄlasza:
:D Veled ellentĂ©tben nekem igenis van, rĂĄadĂĄsul nem is valami komĂ©dia vagy egyĂ©b bĂŒfĂ©szakos nevetsĂ©g, hanem egy egyĂĄltalĂĄn nem könnyƱ mĂ©rnöki!
Viszont ez valĂłjĂĄban egy remeĂŒk tĂŒkör lehetne arrĂłl, hogy menynire kmolytalanok ma mĂĄr egyes diplomĂĄk.
Ennek ellenĂ©re tovĂĄbbra sem hiszem, hogy bĂĄrmi közöt van a diplomĂĄhoz, mert Ă©rtelmi szĂnvonalad a sĂŒltkrumplit alulrĂłl veri!
2022. szept. 15. 09:47
90/123 anonim vĂĄlasza:
Szerintem a kĂ©rdezĆ csak kötözködni jött đ
2022. szept. 15. 09:58
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!