Van itt olyan férfi?🥰
Biztos!
Valószínűleg ezért sem lehet a válaszokat értékelni, és a kérdést jelenteni! :|
Szánalmas vagy!
Majd jelentsd be itt kérlek, ha sikerült találnod egy kőgazdag balekot aki ennyire gyík!
Akarok még egy jót röhögni a fogyatékos balf*szon!
Szerintem értelmes vagy, csak rossz platformon keresel 😅 Itt tényleg nem fogsz találni senkit, max nettó 1 millás fizuval rendelkező emberekre bukkanhatsz.
De ezért is kérdeztem milyen embert keresel. Mert ha ez neked megfelel, akkor majd akad valaki 😅
Masfel millaval pedig szerintem jol meg lehet elni, lazan elmentek 4x kanarira, plusz nagyobb utazasok :)
De ahogy gondolod, én nem szólok bele 😀 plusz el se hiszem itt sok embernek. Csak trollkodnak.
Saját lakás meg szerintem semmi, azt sok 18 éves gyereknek adnak. Ebben egyetértek.
Itt egy gazdag embernek nem logikus szépség alapján párt találni.
Ha megvan kocsi ház, úgy értettem én is. De te eleve ilyet keresel úgy gondoltam :)
Amúgy másfél millióból ferrarit vesz pár év után úgy hogy életszínvonal megmarad, szóval no para. Nem is kell lízingelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!