Miért ilyeneket fogok ki folyton??
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy éve kezdtem el kavarni az egyik ismerősömmel és szexting lett a vége. Azért mentem bele mert belé voltam esve és gondoltam, ha nem megyek bele akkor nem lesz belőle semmi.. Miután abbamaradt kerestem a neten beszélgetőtársat, de utána mindegyikkel ugyanaz lett a vége. Most is kavarok valakivel, de nekem ez nem jó, de egyszerűen kénytelen vagyok nemet mondani, mert annyira vágyom a szerelemre és annyira mérges vagyok magamra, hogy ennyire nincs bennem tartás, szégyellem is magam. Tudom, hogy hülyeséget csináltam és megértem azokat is akik libának tartanak, de esküszöm, hogy csak komolyan ismerkedni szerettem volna. Tudnátok tanácsot adni, hogyan ne vonzzam be az ilyen embereket?2022. szept. 7. 20:34
21/21 anonim válasza:
20#
Van hogy igen, van hogy nem. De elég gáz ahogy azokkal végez.
2022. szept. 12. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!