Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyeneket fogok ki...

Miért ilyeneket fogok ki folyton??

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy éve kezdtem el kavarni az egyik ismerősömmel és szexting lett a vége. Azért mentem bele mert belé voltam esve és gondoltam, ha nem megyek bele akkor nem lesz belőle semmi.. Miután abbamaradt kerestem a neten beszélgetőtársat, de utána mindegyikkel ugyanaz lett a vége. Most is kavarok valakivel, de nekem ez nem jó, de egyszerűen kénytelen vagyok nemet mondani, mert annyira vágyom a szerelemre és annyira mérges vagyok magamra, hogy ennyire nincs bennem tartás, szégyellem is magam. Tudom, hogy hülyeséget csináltam és megértem azokat is akik libának tartanak, de esküszöm, hogy csak komolyan ismerkedni szerettem volna. Tudnátok tanácsot adni, hogyan ne vonzzam be az ilyen embereket?

2022. szept. 7. 20:34
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Az ex is ilyen volt. Ha a képeiddel is azt sugallod, hogy igen szabad préda vagyok nyugodtan alázzatok meg akkor mégis mi a kérdés?

Nem kellene önként menni a pofonért. Ennyire nincs önbecsülésed? Hány éves vagy?

2022. szept. 8. 12:58
 12/21 anonim válasza:

Nem kell beadnod derekad szexre. Aki ez miatt dob, mert nemet mondasz annak csak arra kellettél.

Legyél türelmesebb és ne a felszínnek, hanem a személynek élj, azaz ismerd meg a másikat rendesen.

Legyen akár 100 randid is egyszerre, egy csókot se adj, csak annak az egynek, akit kiválasztasz, mert komolyan gondol téged.

A randit is tisztázzuk: az csak személyes ismerkedés, mint bármelyik tali, annyi, hogy itt tudjátok, hogy több a cél, mint haverság, barátság... És ha nem felel meg a felek igénye, tovább kell haladni.

Randin nincs csók, se több.

Az már a másik lépcsőfok.

Húzz határokat, céltudatosabban keress és merj kommunikálni.

Az elején érdemes tisztázni dolgokat, főleg egyre idősebb korban.

Az első: hosszú párkapcsolat VS szex kapcsolat/alkalmi-e a célja az illetőnek.

Aki be is akar hálózni s látja elhatározásodat, nem adod be a derekadat, az lepattan.

Offold.

Kell a józan észnek teret hagyni.

+elégítsd ki magad randi előtt, ha úgy vagy, ne szórakozzanak a hormonjaid. S nehezebben is tudnak hatni külső ingerek.

Szingliként ezért is jó, ha van szexuális életed, mint karbantartás. Ehhez pedig nem kell másik ember se, főleg ilyen szexshop felszerelések mellett. A nőknek is kell a szex.

Másik fontos alap: tudd azt ki vagy és kit akarsz. Külső és belső vonásokban is.

Rengeteget segít.

Nálam nagyon letisztult mindez, korrekt válaszokat tudok adni szinte mindenre.

S nagyon nehéz megtalálni az illetőt.

Igaz barátokra lelni se volt egyszerű, nemhogy olyan személyt találni, akivel testedet osztod meg és halálod napjáig az életed része lesz.

Ne akard görcsösen vagy/és hormonfűtötten a kapcsolatot, mert ez a pár dolog torzítja a döntéshozatalodat.

+önmagadban légy egész ember, ne a másik által akarj az lenni.

Ez is visszakanyarodik önismeretre. Kihat a kisugárzásodra is.

Ami meghatároz téged is a másik fél szemében. Lehet-e játszadozni veled vagy sem.

Hülyére lehet-e venni vagy sem.

Voltak, akiknek szó szerint ki kellett mondanom, hogy rossz emberrel kezdett ki, ha csak lyukat akar s offoltam.

Az értelmesebb elfogadta, a vulgáris fél pedig elkezdett ócsárolni olyan szavakkal, amelyek pont nem illenek rám s erre szoktam mondani mosolyogva, ha az lennék, akkor nem utasítottalak volna vissza.

Gondolom érted mely szavakat vágta hozzám.

Furák az emberek zöme.

Jelenleg ismerkedek egy férfival, korrekt, türelmes (szex témát is tisztáztuk, hogy nem akarom elsietni, mert meg akarom ismerni a személyiségét stb), meri a dolgokat kimondani, nagyon hasonlóak vagyunk és bővül a közös pontok halmaza, ami számomra külön kincs.

Eszmékben, elméletekben is hasonló beállítottságúak vagyunk.

Aztán elválik. S végre valaki, aki tudja magáról, nem akar gyereket,ahogy én se.

A hobbijaink többségét együtt űzzük, így nincsen az "jajj, bocs, de..." - éppen valami hobbi van.

Vannak hobbik, amik pedig kiegészítik egymást. Neki a beöltözés, nekem pedig a varrás. Jó végre pasira is varrni :)

Aztán elválik mi lesz, barátság vagy több. Le is tisztáztuk ezen opciók lehetőségeit is.

Pl akiket én ismerek párok, ők mind elhúzták a dolgokat, megismerték egymást és azóta együtt vannak, ám mindegyikük sajátos előzményeket mesélnek,hogyan ismerték meg egymást.

Aranyosak.

Jelenlegi személyt pl én egy csoportban láttam meg s megtetszett, már akkor arcra. Ráírhattam volna, de nem.

A személyes találkozók híve vagyok, nem véletlen. Az egészre van pszichológiai magyarázatom is.

Lényeg: tudtam, hogy a csoport eseményén részt fog venni, így rávettem magamat, hogy én is megyek akkor.

Helyben az érdekelt, hogy felkeltem-e a figyelmét, amint láttam szemeit, érdeklődését, mentem egy közös képért. Aztán szóba eredtünk.

Élvezem az ilyen szitukat.

A nő rafkos, a férfi pedig megteszi a lépést. Ahogy akkor is ő hívott meg innire beszélgetés keretében.

Élvezd a keresést, ismerkedést ha fail, akkor pedig go tovább. S legyen benned tartás. ^^

Randi szabály még a részemről s korrektség is:

Akivel akarunk további talit, akkor ő fizeti az első randit "férfias udvariassággal", a kövit pedig én állom. Ha tovább hördül, akkor van felváltva. ^^

Aki off volt elsőre, kifizettem magam részét s távoztam.

2022. szept. 8. 14:15
 13/21 anonim válasza:
7-es jöhet a barátnőd, csakis tudományos jelleggel, hogy kiderüljön, ami ilyenkor szokott, hogy nem tud értékelni egy normális férfit.
2022. szept. 9. 20:39
 14/21 anonim válasza:

13#

Igen, ez a helyzet. Csak arra akartam célozni ezzel, hogy aki így viselkedik az így is gondolja, hogy ő áldozat. Pedig magával teszi mindezt. #7

2022. szept. 10. 01:04
 15/21 anonim válasza:

De egy normális férfi meg tudja tartani mind a hetes barátnőjét (őt biztosabban) és a kérdezőt is (persze nem egyszerre, ilyen vagy-vagy alapon) Legalább is én magamról ezt érzem. A hetes barátnőnek biztos hogy jó lennék, csak azt nem tudom, hogy ez jó lenne e nekem is. Evégre nem egy mindig óvó háló akarok csak lenni egy kapcsolatban ami szeret és megtart, hanem egy jól működő egészséges kapcsolat két egészéből az egyik. Lehetőleg a Férfi. 😅 Azért még sem egy óvoda ez, és én is a kiteljesedésre és a boldogságra játszok (bármennyire is ez nem sikerült előtte) és hogy szeretni, és szeretve lenni... Akár eomantikázni, együtt megöregedni stb... Normális férfi ilyen alapon nem kerül szembe sem a kedves kérdezővel, sem sajnos a hetes barátnőjével. Ahhoz picit több kell. Csak egy hajszálnyival többet picit. Aztán meg a franc tudja így láthatatlanban. Lehet hogy lehetne kompenzálni, meg más területeken túlteljesíteni, kárpótolni a hiányosságokért, szóval igazából bármi is lehet... Amennyit kihozunk belőle...

29/F

2022. szept. 10. 01:19
 16/21 anonim válasza:
#14 és próbáltál vele erről úgy is beszélni, hogy a normális férfiak nem ilyenek, és úgy látják, mint te?
2022. szept. 10. 13:27
 17/21 anonim válasza:
#15 Az első mondat helyesen: meg tudná tartani. De pont az ovó hálós rész miatt nem megy.
2022. szept. 10. 13:28
 18/21 anonim válasza:

17: Az első mondat jó úgy ahogy van. Nem feltételes mód. Magam nevében beszéltem. Meg tudom tartani a nőt.

Óvó háló alapból is lenne. Egy férfi valamilyen szinten mindig védi a nőt. Csak kifejezetten ehhez a két nőhöz egy fixen épített is kellene a rendesen felül, mert ez a két nő a saját természetéből fakadóan máshogy viselkedik, mint azt egy nőtől “elvárható” lenne. Speciális hálót igényelnek, ami őket is szint felett tudja tartani és nem süllyednek le a rossz férfiak mocsarába. Viszont számomra az a kérdéses hogy akarnék e egy ilyen speciális védelmet fenntartani, mert igazából ez egy csomó más dolog elől emészti el az energiát, ami igazából semleges vagy még tölt is energia használást kellene jelentenie. Túl energiát használ az élet egy ilyan terrületén, aminek igazából nem is kellene fogyasztania. Szerintem minden normális férfi ezt mérlegeli velük kapcsolatban, ezért van szükségük “jobb” férfiakra akik nem merülnek le még mellettük sem. És mit az amit valóban kapnak? Rossz férfiakat... Hát nem csoda, hogy a nők csörögnek, zörögnek. Pedig olyan kecsesek és lágyak is tudnának lenni.

2022. szept. 10. 14:36
 19/21 anonim válasza:

16#

Igen, sokan elmondtuk neki sokszor, szépen és csúful is, belátja de nem tud másképp viselkedni mert valahogy mégse látja be. . . Mondjuk neki állandó barátai vannak (1-2 éves, 6-7 hónapos kapcsolatok) de mondjuk tiszta szerencsétlenekkel áll le. És én látom hogy ő vonzza be mert aki nyitott volna felé, s rendes is volt, az nem volt elég rámenős s izgalmas neki. Ezért én csak szerencsét kívánok hogy találjanak olyant maguknak aki így tudja szeretni őket. Szerintem akinek van egy csepp önbecsülése az nem keveri magát ilyenbe. Minden ítélet nélkül.

2022. szept. 10. 18:37
 20/21 anonim válasza:

#19, akkor egy fokkal jobb, hogy nem párheti szinten dobják. és a normális pasik feladják teljesen, vagy egy-egy szakítás után próbálkozik még nála néha valamelyik?

#18, nem nem tudod megtartani az ilyet - mivel otthagy, mert te nem a megszokott "elnyomó/átverő/semmibe vevő/stb." vagy.

2022. szept. 10. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!