Mire gondoltok mikor láttok egy fullos csajt valami kövér kopaszodó, turkálós ruhás pali oldalán? Vagy kisportolt jóképű srác mellett csúnyácska csaj? Lenézitek?
Tudod, van olyan ember, akit nem amásik kinézete érdekel, és nem a másik pénze.
Ha neked csak ennyi a lényeg, akkor ne sok jóra számíts az életben.
Senkit sem nézek le. Volt egyszer egy magyon kövér de annál kedvesebb barátnőm. A kapcsolatunk elején még észrevettem a rosszalló tekinteteket, de aztán már kikerültek a látómezőmből, mert a barátnőmre figyeltem.
Mi itt jöttünk össze, szóval a láthatatlanság faktor játszott szerepet benne. Az utcán nem vettem volna észre, külsőre nem volt az esetem.
A pénz ugyan ilyen. Az ember egyenlege sincs a homlokára tetováltatva.
29/F
Én azon szoktam megdöbbenni, mikor azt hiszem, hogy a nagyapjával sétál a csaj, aztán kiderül, hogy a barátja.
De tény, hogy mindenki megfizeti a választása árát.
Én egy kopasz férj vagyok 20 évvel fiatalabb feleséggel az oldalamon. Divatosan sem öltözködöm, motoros rocker vagyok, ebben a stílusban ruházkodok is. Viszont sármos, viszonylag kosportol férfi vagyok, magabiztos fellépéssel.
F52
Nem nézem le, csak gondolkodom, hogy mennyire különbözik az emberiség.
Nem hinném, hogy pálcát kellene törnöm a fejük felett: van aki lehet, hogy küülsőre nem szép, de a lelke, a belsejében van jóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!