Szexkapcsolatban nem kellett volna arról beszélnem, többször is, hogy vágyom gyerekre? De természetesen, nem tőle gondoltam.
Ha picit többet ittam, sokat beszèltem erről.. De nem arra gondoltam, hogy tőle akarok, hiszen mèg alig ismertük egymást, 2 hónapja, kb. Kicsit idősebb is vagyok nàla, talàn emiatt is gondolhatott erre.
Köszi, előre is!
Az a baj az ilyen kapcsolatokkal, hogy előbb vagy utóbb az egyik fél elkezd komolyabb érzéseket táplálni. A szeretői viszony is ilyesmi. Szerencsés esetben kölcsönös is lehet, de ha nem, az egyiküknek nagyon fájdalmas csalódás lesz. Sajnálom, Kérdező, nem tudsz mit csinálni, engedd el, lépj tovább.
N
Igen, tudom...:/ Egy idióta vagyok, hogy mèg mindig gondolok rà, ès az is felmerült bennem, hogy igazat mondott, miért szakította meg velem a kapcsolatot, mert egy elèg makacs, önfejű ember volt, akinek most tènyleg a karrierje volt a legfontosabb, ez nagyon látszott rajta. Ès esetleg nem akart ebből engedni, plusz tènyleg bűntudata volt, hogy nem adhatja meg, amit szeretnèk. De ezzel csak àltatom magamat. Sokszor bànom, hogy azt írtam neki a végèn, hogy akkor majd egy másik èletben, mert talàn ezen megsértődött. De ez volt a célja, le akart rázni, szóval...
De köszönöm, kedves tőled, jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!