Szexkapcsolatban nem kellett volna arról beszélnem, többször is, hogy vágyom gyerekre? De természetesen, nem tőle gondoltam.
Ha picit többet ittam, sokat beszèltem erről.. De nem arra gondoltam, hogy tőle akarok, hiszen mèg alig ismertük egymást, 2 hónapja, kb. Kicsit idősebb is vagyok nàla, talàn emiatt is gondolhatott erre.
Köszi, előre is!
11-12:
Jajjj...
Hány éves vagy? Ez annyira tipikus lerázós szöveg. Nyilván, ha nem beszéltél volna a gyerek témáról, akkor is egyértelmű lett volna neki, hogy te ezt jobban akarod, mint ő.
Ő tényleg csak szexkapcsolatot akart.
Persze én megkértelek, én sem tudom elképzelni, hogy ha annyira jó valakivel, hogy újra és újra találkozunk, akkor hogyan nem alakulnak ki mélyebb érzelmek.
Szerintem felejtsd el. Akármit is mondtál volna, vagy nem mondtál volna, akkor se akart volna veled komolyabb kapcsolatot.
Köszönöm, 13-as. :/ Igen, mindenki azt mondta, hogy leràzós szöveg. Sőt, előtte meg azt írta, hogy nem akar velem játszani, sem az időmmel, amikor ràírtam az eltűnèse utàn, hogy hànyadàn àllunk.. Azt is írta hogy azt sem tudja, mi lesz jövő hèten (nagyon sokat dolgozott, szèt volt kicsit csúszva az èlete) ès nem mostanában lesz egyszerű èlete, meg hogy nem ezt èrdemlem...
Számomra is ez az érthetetlen, hogy nem alakul ki valakiben semmilyen èrzelem, az irànt, akivel 2 ès fèl hónapig talàlkozgatsz. Ràadàsul, egy èrzèkeny sràcnak tűnt. Azt mondta, neki sem csak a szexről szól ez az egèsz, ès mèg ő volt az, aki programokat talàlt ki, amit nem èrtettem, mert az elején azt hittem èn is, hogy ez csak a szexről szól. Gondolom, fent akarta tartani a látszatot... Szóval, csak ez bànt, hogy totál fèlrevezetett, ès az mèginkàbb, hogy fèlreismertem..Ès azt sem értem, mièrt kellett ez az álságos duma, hogy ő sajnálja, hogy nem adhatja meg nekem. Amikor, erre màr semmi szükség nem lett volna.
Sajnos az is tipikus szöveg, hogy most nem egyszerű az életem..
De ha tényleg ennyire másfajta kapcsolatra vágytok, akkor ne keresd, adj esélyt annak, hogy megismerkedj olyannal, aki tényleg téged akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!