Szexkapcsolatban nem kellett volna arról beszélnem, többször is, hogy vágyom gyerekre? De természetesen, nem tőle gondoltam.
Ha picit többet ittam, sokat beszèltem erről.. De nem arra gondoltam, hogy tőle akarok, hiszen mèg alig ismertük egymást, 2 hónapja, kb. Kicsit idősebb is vagyok nàla, talàn emiatt is gondolhatott erre.
Köszi, előre is!
Ha tudod az elérhetőségét/elérhetőségeit, talán még tisztázhatod utólag vele a ki nem mondott gondolataidat.
Letiltott esetleg mindenhonnan?
Ha letiltotta akkor tanuljon belőle. Ne traktálja az alkalmi szexpartnert a baromságaival. Nem a pszichológusod.
Pont arról akar hallani a szexpartner, hogy te gyerekre vágysz. Távozáskor vigye magával a használt óvszert, nehogy gyerektartás legyen a dologból.
Hàt nem kellett volna. A magad fajtàk hazudjàk àltalàban azt, hogy szedik a fogamzàsgàtlót, majd hipp-hopp becsúszik egy gyermek a kufircpartnertől...
Erre szerinted vevő volt a partnered?
Nyilván megijedt, hogy apává akarod tenni. Szexkapcsolatban ez a téma fel sem merülhet, ehhez azért több kell.
N
Köszi a válaszokat.
Mindig èn ragaszkodtam a gumihoz, sőt egy alkalommal esemèny utánit kellett íratnom, amire ő azt mondta, szerinte ne írassak, mert ő "figyelt" (akkor nem használtunk gumit, ès megszakította a dolgot). Szóval, ezek alapján, szerintem nem úgy tűntem, mint aki be akarja őt palizni, bármire is...
Szóval:
- kell a szex,
- kell gyerek, de
nem attól, akivel szexelsz?
Egyértelmű következtetés: "csak átmenetileg, szexre kellesz, míg a komolyat meg nem találom".
Furcsállod, hogy ezek után faképnél hagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!