Az itteni társkeresők közt szerintetek van normális nő/férfi? Aki értelmes is és jól is néz ki?
Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 13:34
11/15 A kérdező kommentje:
Viszont szerintem abban mindenki egyet ért, hogy a külső igenis számít. lehet valaki extra jófej, nem jön be külsőleg, akkor nem lesz belőle semmi
2022. aug. 28. 14:28
12/15 Camorri válasza:
Igen. Van 3 halmaz: normális, értelmes és jól néz ki. A kérdező a három halmaz metszetére kérdezett. Ami nem azt jelenti hogy csak az létezik...
És igen, nem sokra megy az ember ha külsőre nem vonzódik a másikhoz. Az is nagyon sok kémiai reakciót indít, amikor ránézünk a másikra
2022. aug. 28. 14:32
13/15 anonim válasza:
Kevés, de van, de jellemző, hogy pár nap, és a nagy érdeklődés alábbhagy...
2022. aug. 28. 17:49
14/15 anonim válasza:
Én normális értelmes jó kinézetű és gazdag vok, f.
2022. aug. 28. 22:08
15/15 anonim válasza:
Igen, vannak. Csak aki értelmes ritkán néz ide fel, mert más dologgal is eltudja tölteni az idejét, mint az oldalon lévő trollokat, idiótákat, destruktív kommentelőket olvassa. Türelem kell.
Az pedig egyéni, hogy kinek mi számít normálisnak, illetve kinek pontosan milyen a számára vonzó megjelenés.
14: Nincs kint, hogy milyen nemű a kérdező. Ha neked bármelyik közt lehet megfelelő, akkor írj nekem. :) /F
2022. szept. 1. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!