Az itteni társkeresők közt szerintetek van normális nő/férfi? Aki értelmes is és jól is néz ki?
Férfi oldalról én úgy gondolom hogy normális vagyok, kinézetemre meg kaptam már bókokat lányoktól.
De mind a két tulajdonság relatív.
Vannak akiknek a kék szemű szőke hercegek jönnek be, meg vannak akiknek a barna sötét hajjal.
Ugyan úgy, vannak akiknek a romantikusabb, lovagiasabb fiúk jönnek be, meg vannak akiknek a másik féle jön be.
Tű keresése a szénakazalban ez a társkeresés, de ha szálanként kiszeded a szénát, tuti meglesz a tű is.
Ú, és akkor nem is írtam hogy az ízlés változhat!
Nekem pl anno a vörös haj taszított, most már nem.
Vagy fiatalabb koromban a kifejezetten sovány lányok jöttek be, most meg nem.
Szóval...nem könnyű
"A normális", az "értelmes" és a "jól néz ki" is erősen értelmezéstől függ, de tegyük fel, hogy aki itt van, az eleve nem normális. :)
Tegyük fel továbbá, hogy aki összetett mondatokban képes fogalmazni az értelmes.
Sajnos a "jól néz ki"-n nem találok fogást, mert akármit írok, az valakire nézve bántó lesz.
Ez esetben magamat nem normális, értelmesnek mondanám.
A kérdésre a válasz egyébként az, hogy van. Egy normális, értelmes és jól kinéző pasival már találkoztam innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!