26 éves férfi vagyok. Valakinek volna kedve megismerni?
26 éves férfi vagyok, növényekkel foglalkozom.
Sportos fizikum, 168 cm magasság, barna haj, barna szem.
Jelenleg az agglomerációban élek, de a saját birtokom felújítását követően Pécs vonzásában fogok élni.
Valakinek lenne kedve megismerni?
Kép alapján (/10) mennyire értékelnél?
Kétlem, hogy tényleg magadról tettél fel képet.
Egyébként a magasságodon és alkatodon kívül semmit sem mondtál magadról. Leginkább pl. az lenne a lényeg, hogy mi érdekel téged, mivel foglalkozol, milyen ember vagy.
Bár az már önmagában sokat elmond, hogy pontozást vársz a fotón lévő ember kinézetére...
Nekem szimpatikus vagy, leírással és képpel is. De én pesti vagyok, jó darabig az is maradok.
Bár sajnos kétlem hogy ez az oldal a legmegfelelőbb a párkereséshez, de mindig akadnak kivételek persze.. Sok sikert kívánok!! :)
Igen nőket keresek.
5. Köszönöm szépen! Ez a gondom, hogy legtöbb nő fél tőlem a közeli költözés miatt azthiszem. Amíg nem ott élek a birtokomon, addig esélytelennek tartom, hogy egy bp közeli nő élne velem vidéken, már a beállítottsága és életvitele miatt sem. Velem nem összeegyeztethető, az az élet, amire ők vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!