Nők,férfiak! Van ITT olyan személy,aki pozitív számotokra? Akit szívesen megismernétek személyesen? Ha igen,írjátok le,nő vagy férfi,és a korát is.
Volt itt egy valaki (nő), akivel több ideig beszélgettünk, majd eltűnt.
Ő érdekes lenne számomra.
Itt úgy eltűntek,mint a királyi korona.
Én nyitott vagyok,viszont itt mindenki vagy Pesten,Miskolcon,Debrecenben,Székesfehérváron,Győrben,vagy Szombathelyen,vagy Pécsen lakik.
Két 21 éves férfi.
Az egyik miskolci, a másik egy Szeged melletti községben/kisvárosban lakik. Mindketten jó hallgatóságok és ideiglenesen sokat segítettek a mentális egészségemnek. Meg lehet hülyének néztek, de egy ideig ilyen "internetes kiszemeltem" volt az egyik, mert valahogy pont olyan arca volt, mint amilyen nekem tetszik és a képei alapján bejött.
Rajtuk kívül 2 emberrel ismerkedtem meg jobban, az egyikük egy biszex lány, aki akkor 14 volt (én akkor 17) és mindketten barátnőt kerestünk, 3 napig beszélgettünk Messengeren, aztán valahogy kimúlt.
Meg volt egy srác, nálam 1 évvel fiatalabb, vele többször találkoztam is, majdnem lefeküdtünk, de végül aztán mégsem. Vele se beszélek már, de 2 évig kb mindennapos volt köztünk a társalgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!