Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A mai lányoknak miért az...

A mai lányoknak miért az olyan palik kellenek akik úgy néznek ki mint egy b*zi?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 13:07
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Egyre többen vannak. Igazi nőnek férfi kell, nem csápos, tápos, affektáló, vizicsikó vállú, göthös csávó.
2022. aug. 21. 13:12
 2/21 anonim válasza:
Talán mert a nők is elb*ultak.
2022. aug. 21. 14:06
 3/21 anonim válasza:
Talán mert az ilyen férfiak foglalkoznak a párjuk érzelmi oldalával is két numera között.
2022. aug. 21. 14:16
 4/21 anonim válasza:

Gondolom:a kérdést az ihlette - nem vagy túl sikeres.

Különben valóban vannak feminin férfiak de hogy egyre

többen vannak - ez hülyeség. Igaz nem a férfiakat

nézem meg az utcán de csak feltűnne ha így lenne.

2022. aug. 21. 14:18
 5/21 anonim válasza:

Egyáltalán nincsenek többen a feminin férfiak. Nem tudom, hogy merre élsz, de mostanában inkább minden férfi olyan mintha sorozatgyártásban lennének... Semmi egyediség. Na nem is mintha érdekelne,nem fogom ebben a témában az igazamat keresni, ennyire nem érdekelnek a férfiak...

Egy elbuzult nő 😊

2022. aug. 21. 14:59
 6/21 anonim válasza:

Nekem a feminin férfiak jönnek be és kész!

Domináns nőként nem tetszenek, sőt irritálnak a macsók és ezért párnak is olyat választottam, aki megfelel az ízlésemnek. Ettől még nem papucs, csak lágyabb a viselkedése és a vonásai is kellemesebbek, de tud határozott is lenni, csak jobban szereti, kényelmesebb neki, ha a nő a határozottabb és intézkedősebb. Szerencsére vannak ilyenek.

Aki egy kőkemény bunkót akar maga mellé, az meg válasszon magának olyat. Csak aztán ne csodálkozzon, ha úgyis fog vele bánni.

Nekem is volt olyanban részem, köszi, nem kérek többet belőle!

Lehet, sok lány szintén már megjárta, ezért választ magának femininebb férfit, aki figyelembe veszi, hogy mit akar a nő és nem megszabja, hogy mit akarhat.

2022. aug. 21. 15:13
 7/21 anonim válasza:
Én lányként mondom, hogy én sem értem. Undorítónak tartom az ilyen "pasikat".
2022. aug. 21. 15:28
 8/21 anonim válasza:
A többségnek még most sem kellenek, - nekem sem, pedig a média mindent megtesz az érdekükben.
2022. aug. 21. 17:00
 9/21 anonim válasza:

Nekem meg nem kellenének a műmellű, műkörmű,

műnők. Fejük a telón lóg egész nap, ha véletlen

felnéznek - ijesztő a (belső részen)szögletesre

tetovált szemöldökkel.

2022. aug. 21. 17:16
 10/21 anonim válasza:

Én úgy látom régen azért jobb volt a nők ízlése.

Egész nyáron majd megőrültem, amikor ilyen birkahátsó hajú bonygyorka, nyikhajok lófráltak fullos nők mellett.

Mert egy izmos, jóvágású és ízlésű fickóra tudom azt mondani, hát igen, megérdemli, de ezekre...

Csak mert egy sztár elfelejtett fodrászhoz menni, most ez lett a zsáner. Nyugtassatok meg nők, hogy a többségeteknek még számít a stílusérzék és elegancia.

2022. aug. 21. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!