Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a normális fiúk nem nagyon kellenek a lányoknak?
Mindig csak a divatos, menő, nagydumás, beképzelt fiúk kellenek nekik. A normálisak meg senkinek sem kell.
Én pl nem járok bulizni, nem beszélek sokat, szolid, és kedves vagyok a lányokkal. De engem egy lány sem tud megszeretni. Pedig szeretem az ilyen típusú fiúk sokkal jobban tudnának szeretni egy lányt.
Mostanában próbálkoztam ismerkedni egy lánnyal, de csodálkozott azon hogy én nem járok bulizni. De eleinte úgy láttam hogy bejön neki az hogy szolidabb vagyok. Bár lehet csak azért mert megcsalta a barátja. De valószínűleg nem lesz semmi ezzel a lánnyal sem :(
Én mikor fogok találni magam mellé egy aranyos lányt?
Szerintem a lányok nagyrészének bejönne egy ilyen srác, csak még nem most. Most még fontos, hogy alfahím legyen, a buli központja, ismerjen mindenkit. Ez majd későbbre változni fog.
Szerintem akik között érdemes nézelődnöd az a könyvtárba járók, vagy a “művészcsajok” (bármennyire is hülyén hangzik ez a név amit rájuk aggattam) keress olyan lányokat akik instagramra inkább rajzokat töltenek fel, piálós képek helyett, vagy akik a Margit-szigeten rajztáblával a kezükben ülnek
...de belőlük nagyon kevés van mondjuk...
Meg fogsz lepődni, de a kpop rajongók nagyon kedvesek, hogyha kibírod, hogy 0-24-ben valamelyik együttesről áradoznak.
Bocsi elég összeszedetlen lett, de a lényeg, hogy keress tovább és előbb utóbb megtalálod a lányt akit elképzeltél:)
Nemcsak nagydumás beképzeltek és a visszafogott szoldiak vannak. Nekem az átmenet tetszik. Az olyan srácok, aki beszédes, jár társaságba, és eljár programokra és szórakozni (nem csak diszkó létezik).
18/L
#1es válaszoló művészcsajok kifejezésével teljesen egyett értek ,mert ilyen vagyok én is😅
Amúgy meg én nem csodálkozom hogy nem jársz bulikba ,(én se járok) .
Biztos találsz majd valakit. /L
Nekem inkább az ilyen fiúk jönnek be.
Legyen romantikus és ne a nagydumások közé tartozzon,de sajnos a sulinkban nem sok ilyen van
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!