Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Volt már közöttetek bárki a...

Volt már közöttetek bárki a budapesti RapidRandi-n ( ilyen speed dating 7 nő vs. 7 férfi )? Ha igen mik a vélemények? Ha nem és mástól hallott, miket hallott?

Figyelt kérdés

2003 óta létezik és nagyon régóta gondolkozom rajta, hogy menjek, mert iszonyatosankínosan érezném magam. Most viszont eldöntöttem 30-as éveim közepe felé hogy kipróbálom, holott alig látok reményt, hiszen "csak" 7 nő lesz és 7 férfi.

Tehát konkurencia elég sok, de nő meg elég kevés.

30-as generáció vagyok, most ősszel fogok részt venni rajta. Bármilyen infónak örülök.

36F

2022. aug. 7. 15:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azóta kb. 10-15x voltam és semmi. Tali volt de lepattintott. Másnak tapasztalat?
2023. febr. 16. 14:32
 12/16 anonim válasza:
Én soha nem voltam, de pont a napokban kezdtem agyalni, hogs talán ki kéne próbálnom. Maga a tapasztalat milyen volt? Nagyjából azért kulturált emberek vesznek részt rajta?
2023. febr. 17. 21:02
 13/16 A kérdező kommentje:

12-es nem tudom nő vagy-e vagy férfi? Igazából nyilván nem számít a kérdésed szempontjából.

Teljesen őszinte leszek: ami nekem szimpatikus volt a rendezvényen az pont az, hogy mennyire kulturált, intelligens, értelmes emberek voltak, de tényleg szinte egytől egyik mindenki. A srácokkal is váltottam pár szót, illetve hallottam róluk a nőktől és mindenkinek pozitív benyomása volt ilyen tekintetben. Tehát szerintem ez egy hatalmas előnye ennek a típusú rendezvénynek.

Bár a kávéház maga nem a legfullosabb, a környék kompenzálja, a Ráday utca elején van, a felújított Nemzeti múzeum kerttől nem messze. Tényleg messze a legjobb környék egy ilyen eseményre.

Az emberekre visszatérve pedig, akikkel én beszéltem mind tanult, intelligens emberek. Néha persze ez hátrány, mert sok nagyon képzett ember is jön, aki azért eléggé el van merülve a tudományban. Kutatók, orvosok, de vannak azért 'sima' jogászok is, könyvelők, pénzügyesek, nyelvi szakemberek, tanárok, óvodapedagógusok, mérnökök, informatikusok, bérszámfejtők, fordítók, szépségiparban dolgozók, multinál dolgozó irodisták, home office-olók, gyógyszerészek, közigazgatásban dolgozók. Tehát tényleg nagyon nagyon vegyes.

A szervezők és a 2003 óta lévő tapasztalat viszont a legjobb ilyen rendezvény szerintem Magyarországon.

Talán egy dolog van ami lutri, hogy hányan és pont kik jönnek el. Általánosságban elmondható, hogy 7-el tartják meg ( per nem ), de mindig többen szoktak lenni, volt már 8-9, de 10-11 is, sőt néha 12-13 is. Azért 12-13-nál többen nem szoktak lenni nemenként, de 10-en igen. Tehát pont elegendő ember.

A korosztály vegyes. A 30-40 közöttiben tényleg 29-től 42-ig bármi akadhat, általában a korosztály közepén vannak a legtöbben.

A 40-50es korosztályról nem tudok nyilatkozni.

Ami még tetszett, hogy bár van lehetőség rá, de senki sem rendel alkoholt ( 1 tetszőleges ital választható ). 1 kezemen megtudom számolni hányan tették eddig. Mindenki üdítőt, teát, esetleg kávét rendel.

Én csak javasolni tudom. Szerintem mondjuk főleg introvertáltabb embereknek jók, akik a nagy tömeget nem szeretik és nehezebben nyitnak. A nagyon harsány emberek azért néha elég furán tudnak viselkedni, bár nekik elemükben van az ismerkedés, nem is értem miért jönnek ilyenre :).

2023. febr. 18. 06:14
 14/16 anonim válasza:
Köszi! Ez most meglepett, én sokkal több prolira számítottam. Én még a 30 év alatti korosztályba tartozom, de gondolom ott is hasonló lehet a szitu. Megnéztem, és konkrétan a mai alkalomra is lenne szabad hely, szóval nem kizárt, hogy hamarosan felbukkanok. 😄
2023. febr. 18. 08:00
 15/16 anonim válasza:
És a fiatalabbakról tudsz valamit? Mert nekem a 30-as korosztály elég idős, majdnem egy 10-zel vagyok csak fiatalabb
2023. febr. 18. 18:48
 16/16 A kérdező kommentje:
A fiatalabb korosztályról nem tudok semmit de szerintem ott kevesebb a sérült válogatós dilinyós mint a 30-asban.
2023. febr. 19. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!