Lányok! Van kedvetek ismerkedni velem? Pest Megye, 21F
Így nézek ki! Én magamat nem mondanám teltnek és vékonynak sem, inkább átlagos külsejűnek, csak a mai világban 180 cm alatt levő férfit már törpének hívják és ha van egy kis pocakja akkor már ducikának vagy húsgombócnak. Társkeresőn nem sok esélyem volt pedig mindig kezdeményeztem ha összeálltam ott egy lánnyal csak ők nem tudták az én kezdeményezésemet folytatni. Kár hogy nem tudok már sokat nőni pedig vagy 10-15 cm-t nőnék szívesen és híznék is hozzá, ezt úgy értem hogy pl: 180 cm 80-85 kg 185 cm 85-90 kg! Nem tudom a mostani férfi ideál a nőknek pontosan mi mert láttam azt leírva hogy a 190 felett nagyon magasak 170 cm alatt meg alacsonyak, akkor a 180-185 cm lehet az ideális és nem a 80 kg hozzá hanem a 70 vagy 60 kg. Meg a nők nagyon válogatósak lettek társkeresőn, mi férfiak is azok vagyunk de saját véleményem szerint a nők sokkal válogatósabbak és nekem hiába voltak társkeresőn komoly szándékaim ha semmibe vettek! Való életben azért több nő is megbámult már némelyik feltűnően csak mertem volna oda menni, csak sok csaj az önbizalmamat nagyon levitte. :( Ezért társkeresőzöm mert nagyon lent van az önbizalmam és hiába próbálnám növelni ameddig normális csajjal nem leszek együtt addig nem is nagyon fog, mondjuk picit nőtt mivel randiztam már nővel csak nem jöttünk úgy be igazán egymásnak, legalább már picit hiszek a társkeresőzésben.
Kedves kérdező!
Férfi társként mondom, hogy az öneladás művészete a rossz tulajdonságok ahogy mondják "a rosszfedésről" szól.
Soha ne panaszkodj hogy nehéz magad eladni, ezzel nem azt értem hogy ne légy őszinte, de maradj meg érdekesnek is egyben. (titokzatosnak)
Mert a nők/lányok ezért kereseik a "rossz fiúkat" mert kihívást jelentenek nekik.
Ui: A képed nem rossz, de megjegyezném, hogy inkább szöveg és ábrák nélküli felsőben/pólóban mutatkozz, az vonzóbb jelenség a nők/lányok szemében.
Egy Férfi társ 34.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!