Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak nekem van elegem a tucat...

Csak nekem van elegem a tucat társkereső oldalakból? Másnak van ami bevált?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem. Visszahúzódó 23 éves srác vagyok aki épp befejezte az egyetemet + műszaki területen dolgozom úgyhogy ottsem épp sok a kolegina + covid is extra nehezseg volt ilyen téren. Egyetem alatt nem sok időm volt ismerkedni, kapcsolatot építeni. Alapvetően is inkább otthonülős típus vagyok úgyhogy tényleg nem sok új emberrel találkozok fizikailag, így az online társkeresőkhoz fordultam.

Hát az eddigi tapasztalataim egy borzalom. A regisztráció természetesen mindenhol ingyenes, email cim, születési idő, jól leadathalásznak. Végre bejelentkezel, és rájössz, hogy amennyiben nem fizetsz elő a "prémium" bár én inkább "használható"-nak nevezném szintet, akkor abszolút semmit de semmit nem tudsz vele kezdeni. Helyenként nem küldhetsz üzenetet, vagy képeket sem nézhetsz meg, esetleg még a főprofilképet is csak kikockázva, 3 ilyen és ehhez hasonló oldalon 1-2 napig voltam regisztrálva, semmi kontakt vagy max 1-2 megtekintés esetleg like. Ingyenes felhasználó ként, pedig kitöltöttem rendesen a profilt infóval, liekolgattam, stb, amit az ingyenes opció engedett, de ez sem hozott gyümölcsöt a match-re.

Egyes helyeken nem havi előfizetés van hanem tokenek. Itt már rögtön jött az interakció, természetesen botoktól, akik nagyon élethűek, de sajnos gyorsan lebuknak, amikor azt írják milyen helyes vagy 2 másodperccel azután hogy elkészítetted a profilod, pedig még képet feltölteni sem volt időd.

A viszony.hu-n sikerült egy normális profilt létrehozni, ahol legalább a prémium női profiloknak előfizetetlen pasi ként írhatsz. Eddig 12 ilyen profilnak írtam, egyesek képet se raktak fel, mégis prémiumak? kamu szagó, de hátha visszajeleznek. A 12 kiszemelt profilból 1 válaszolt 3 betűvel "Szia"

Csak nekem vannak ilyen botrány rossz tapasztalaim? Van valakinek olyan oldal ami bevált?

Egy eddig is elég zárkozott srác voltam aki gyakran láthatatlannak érezte magát, és ez az élmény tuti nem segített. A tippeket és tanácsokat előre is köszönöm

2022. júl. 21. 21:41
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:

28-29

Csak vicceltem. :) Felteszem, hogy arra gondoltál, hogy érettségivel vagy diplomával, stb.

2022. júl. 23. 18:50
 32/39 anonim válasza:

Egy csomo csavo mindenkit jobra huz aztan utanna valogat ha van match.. azoknak nem ir akik nem jonnek be.

Nekem mind a 2x a csaj irt eloszor mikor lett belole vmi komolyabb, nem csak egy randi. A tobbivel igazabol tok folos volt szobaallni 😀

2022. júl. 23. 23:11
 33/39 anonim válasza:
Aktívabban április óta tinderezek, és összejött 2 randi. Mindkettőn normális nőkkel. Az elsővel csókig jutottam. A másodikkal együtt voltam 3 hónapig, ami a szexre lett alapozva. Szóval nem lehetetlen online ismerkedni. Annyi az egész, hogy el kell viselni, ha valami nem úgy sikerül ahogy eltervezzük. Nyomni kell tovább.
2022. júl. 30. 22:26
 34/39 anonim válasza:
33-as legalább te eljutottál a csókig. Én facebook társkeresőről csak a randiig de az is valami. Egy a gond hogy 2 év alatt csak 1 ilyen volt nálam és a nők szerint egyből én vagyok mindennek az oka, ők kicsit sem tehetek semmiről sem.
2022. júl. 31. 08:02
 35/39 anonim válasza:
#33 esetleg nem Pécsi vagy?
2022. júl. 31. 08:34
 36/39 anonim válasza:

35

Debreceni vagyok.

2022. aug. 2. 18:15
 37/39 anonim válasza:
Nekem ma is volt 3 kapas badoon. Pedig csak 2 kepem van 0 infoval. Volt sok randim, kavarasok meg kapcsolat is 🤷
2022. aug. 2. 18:23
 38/39 anonim válasza:
#37 grat dugd meg őket keményen, helyettünk is
2022. aug. 2. 20:08
 39/39 anonim válasza:

Randivonalat ajánlanám, előfizetéssel (végülis ez egy fontos cél az életedben, szerintem megér pár ezrest)

Nagyon jó a részletes keresője, kb bármire szűrhetsz, és elég sokan vannak fent az oldalon.

Nekem nagyon bejött, több lánnyal is kialakult kommunikáció, többükkel randiztam, egyikükkel végül összejöttem, akkor töröltem a regisztrációt.

40+F, fiatalabb korosztály esetén nem biztos, hogy ugyanígy működik, de miért ne?!

2022. szept. 20. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!