Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Csak nekem van elegem a tucat...

Csak nekem van elegem a tucat társkereső oldalakból? Másnak van ami bevált?

Figyelt kérdés

Hol is kezdjem. Visszahúzódó 23 éves srác vagyok aki épp befejezte az egyetemet + műszaki területen dolgozom úgyhogy ottsem épp sok a kolegina + covid is extra nehezseg volt ilyen téren. Egyetem alatt nem sok időm volt ismerkedni, kapcsolatot építeni. Alapvetően is inkább otthonülős típus vagyok úgyhogy tényleg nem sok új emberrel találkozok fizikailag, így az online társkeresőkhoz fordultam.

Hát az eddigi tapasztalataim egy borzalom. A regisztráció természetesen mindenhol ingyenes, email cim, születési idő, jól leadathalásznak. Végre bejelentkezel, és rájössz, hogy amennyiben nem fizetsz elő a "prémium" bár én inkább "használható"-nak nevezném szintet, akkor abszolút semmit de semmit nem tudsz vele kezdeni. Helyenként nem küldhetsz üzenetet, vagy képeket sem nézhetsz meg, esetleg még a főprofilképet is csak kikockázva, 3 ilyen és ehhez hasonló oldalon 1-2 napig voltam regisztrálva, semmi kontakt vagy max 1-2 megtekintés esetleg like. Ingyenes felhasználó ként, pedig kitöltöttem rendesen a profilt infóval, liekolgattam, stb, amit az ingyenes opció engedett, de ez sem hozott gyümölcsöt a match-re.

Egyes helyeken nem havi előfizetés van hanem tokenek. Itt már rögtön jött az interakció, természetesen botoktól, akik nagyon élethűek, de sajnos gyorsan lebuknak, amikor azt írják milyen helyes vagy 2 másodperccel azután hogy elkészítetted a profilod, pedig még képet feltölteni sem volt időd.

A viszony.hu-n sikerült egy normális profilt létrehozni, ahol legalább a prémium női profiloknak előfizetetlen pasi ként írhatsz. Eddig 12 ilyen profilnak írtam, egyesek képet se raktak fel, mégis prémiumak? kamu szagó, de hátha visszajeleznek. A 12 kiszemelt profilból 1 válaszolt 3 betűvel "Szia"

Csak nekem vannak ilyen botrány rossz tapasztalaim? Van valakinek olyan oldal ami bevált?

Egy eddig is elég zárkozott srác voltam aki gyakran láthatatlannak érezte magát, és ez az élmény tuti nem segített. A tippeket és tanácsokat előre is köszönöm

2022. júl. 21. 21:41
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
Férfiak sem szentek de ők legalább tudnak írni, a nők nagy részénél ehhez már érettségi kell diplomával hogy 1 szavas válaszig eljussanak!
2022. júl. 23. 11:52
 22/39 anonim válasza:
Ja, meg a kedvencem, amikor kiírja a csaj, hogy ha valakivel levelezik, akkor elvárja, hogy az illető válaszoljon, írjon, ezzel szemben ő meg hetekig nem képes írni, válaszolni semmit. Ha erélyesebben rápirítasz, akkor kapsz egy flegma lerázó szöveget, hogy nincs mindig ideje fennlógni a társkeresőn. Érdekes módon, ha több heti hallgatás után ráírok, hogy "kell gecí?" akkor egyből van ideje, energiája, kapacitása reagálni. Néha már kínomban annak is örülök, hogy letilt, mert ennyi fáradságot vett legalább. :D
2022. júl. 23. 12:01
 23/39 anonim válasza:

21

Van érettségi diplomával? Fuh, új infó. 😂😂

2022. júl. 23. 12:34
 24/39 anonim válasza:

21-22

A ffiak sem válaszolnak...

Ha mégis, akkor azt kívánom, bár ne tették volna.

IQ nagyon alacsonyan van a többségnél.

2022. júl. 23. 12:37
 25/39 anonim válasza:

"A ffiak sem válaszolnak..."

Sajnos van suttyó a pasik közt is, mondjuk én nem sorolom oda magamat. Én tudok kommunikálni, kérdezni, válaszolni.

Amit nem értek társkeresőn:

Pasik: fašzáról küld képet, a nő bugyijáról kér képet, nyíltan a szexualitásról csetel (Ezt mind hölgy ismerőseim mesélték. Na ilyenkor nem vagyok büszke a nememre.)

Nők: max válaszol, tőmondatban, de nem kérdez vissza (nem érdekled), képtelen válaszolni, ha ír, akkor egyből kötekedik és hibákat keres. Sok nő úgy csinál, mintha nem akarna ismerkedni, csak akkor minek van fenn?

Kb ennyi.

2022. júl. 23. 12:47
 26/39 anonim válasza:

25

Te fiatal korosztályról beszélsz, én meg az idősebbről.

Esküszöm, nem nézek ki rosszul, én lájkolgattam férfiakat (néha már olyanokat is, akik nem is tetszettek, de legalább képesek voltak másfél-két mondatot értelmesen leírni a bem. szövegben, szóval szóba jöttek) és semmi. Na most biztos k.rva jó nők vannak fent, de azért én sem vagyok a ronda kategória. Szóval a pasik is válogatnak. Vagy ki tudja... Nem is érdekel már.

2022. júl. 23. 13:19
 27/39 anonim válasza:
24-es! Nekünk legalább van annyi IQ-unk hogy írni tudjunk ti nektek meg nincs annyi hogy válaszoljatok! Tisztelet a kivételnek!
2022. júl. 23. 14:29
 28/39 anonim válasza:
21-es! Tudom hogy furcsán hangzik amit leírtam de remélem a lényeg átjött
 29/39 anonim válasza:
23-as*
 30/39 anonim válasza:

27

Én írtam több választ is, idősebb korosztály vagyok. Amikor felmentem a tinderre (és ugyanazzal a lendülettel le is jöttem onnan), akkor lájkoltak 100-an pár óra alatt. Na most gondold el, hogy egy fiatal, huszonéves, csinos nő hány lájkot kap nap mint nap. Gondolod, hogy tud mindenkinek udvariasan, ékes magyar nyelvet annyit írni, hogy "köszönöm szépen, de nem téged kereslek"? Ez beletelne pár órájába, amíg ismét kapna pár száz lájkot, mert látják, hogy online van.

Egyébként én megkaptam férfitől, hogy mi a jó francért írtam azt, hogy "köszönöm, nem", amikor ez bántó, sértő és hülyeség, mert már abból rájön, hogy "nem", hogy nem válaszolok. Tessék.

2022. júl. 23. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!