Csak nekem van elegem a tucat társkereső oldalakból? Másnak van ami bevált?
Hol is kezdjem. Visszahúzódó 23 éves srác vagyok aki épp befejezte az egyetemet + műszaki területen dolgozom úgyhogy ottsem épp sok a kolegina + covid is extra nehezseg volt ilyen téren. Egyetem alatt nem sok időm volt ismerkedni, kapcsolatot építeni. Alapvetően is inkább otthonülős típus vagyok úgyhogy tényleg nem sok új emberrel találkozok fizikailag, így az online társkeresőkhoz fordultam.
Hát az eddigi tapasztalataim egy borzalom. A regisztráció természetesen mindenhol ingyenes, email cim, születési idő, jól leadathalásznak. Végre bejelentkezel, és rájössz, hogy amennyiben nem fizetsz elő a "prémium" bár én inkább "használható"-nak nevezném szintet, akkor abszolút semmit de semmit nem tudsz vele kezdeni. Helyenként nem küldhetsz üzenetet, vagy képeket sem nézhetsz meg, esetleg még a főprofilképet is csak kikockázva, 3 ilyen és ehhez hasonló oldalon 1-2 napig voltam regisztrálva, semmi kontakt vagy max 1-2 megtekintés esetleg like. Ingyenes felhasználó ként, pedig kitöltöttem rendesen a profilt infóval, liekolgattam, stb, amit az ingyenes opció engedett, de ez sem hozott gyümölcsöt a match-re.
Egyes helyeken nem havi előfizetés van hanem tokenek. Itt már rögtön jött az interakció, természetesen botoktól, akik nagyon élethűek, de sajnos gyorsan lebuknak, amikor azt írják milyen helyes vagy 2 másodperccel azután hogy elkészítetted a profilod, pedig még képet feltölteni sem volt időd.
A viszony.hu-n sikerült egy normális profilt létrehozni, ahol legalább a prémium női profiloknak előfizetetlen pasi ként írhatsz. Eddig 12 ilyen profilnak írtam, egyesek képet se raktak fel, mégis prémiumak? kamu szagó, de hátha visszajeleznek. A 12 kiszemelt profilból 1 válaszolt 3 betűvel "Szia"
Csak nekem vannak ilyen botrány rossz tapasztalaim? Van valakinek olyan oldal ami bevált?
Egy eddig is elég zárkozott srác voltam aki gyakran láthatatlannak érezte magát, és ez az élmény tuti nem segített. A tippeket és tanácsokat előre is köszönöm
A fb társkereső tök ingyen van. Feltehetsz képet, írhatsz bemutatkozó szöveget, beállíthatod a korosztályt, egymástól való távolságot, stb. Fiatalok nem ismerik, én idősebb vagyok. Nem mintha BÁRMIT sikerült volna alkotni, pedig kitartó voltam.
Ja és úgy működik, hogy lájkolsz valakit és az illető LÁTJA, hogy lájkoltad, szóval van esélyed arra, hogy match-ed legyen.
Egyébként én ezen az oldalon is próbálkoztam: randik.hu: [link] . Hát egyszerűen borzalom. Én életemben nem láttam még ilyen csúnya férfiakat. Tudom, tudom, én sem vagyok gyönyörű, de ezt tényleg vmi egészen elképesztő. Viszont 50 körüli emberekről beszélek, lehet, hogy a fiatalabb korosztály jobb.
És ha lescrollozol, akkor láthatod, hogy van két társoldala, a vágyaid.hu és a titokban.hu.
Magyar értelmes emberek ezután mindhárom oldalt szeretőkeresgélésre használják...
(Miközben a randik.hu ismerkedős oldal lenne, a vágyaid.hu (független) szexpartnerkereső, a titokban.hu pedig a tilosban járóknak szólna.)
17-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!