Lányok: ti randevúznátok olyasvalakivel, akinek még nincs (de alakulóban van) a jogosítványa?
Nem alapkövetelmény a jogsi, de sokaknak számít. Én pl faluban lakom, igaz van tömegközlekedés de nem túl jó, dupla annyi idő és kényelmetlen is. Plusz egyszerűbb a kocsi. Van akinek az számít, hogy kék szeme legyen, nekem például a jogsi :)
Nyilván, ha nagyon tetszik valaki de nincs jogsija, lehet, hogy összejövök vele, de zavarni fog, hogy mindenhova nekem kell vezetnem stb. Még az se kell, hogy kocsija legyen (elég hogy nekem van) de legalább a jogsija legyen meg, hogy ha olyan helyzet alakul tudjon vezetni.
Egyáltalán nem érdekel, hogy van-e jogosítványa a jelöltnek.
Nem is emlékszem, hogy valaha rákérdeztem-e ismerkedésnél...
Egy emberben 1000-szer nagyobb értékek vannak, mint a jogsi, úgyhogy ez nálam nem elsődleges szempont.
Azért nem, mert már van tapasztalatom ilyennel.
Nekem már 6 éve volt jogosítványom, amikor az akkori "párom" csinálta, de úgy tekintett a jogosítványára, mintha istenné vált volna tőle. Amint meglett neki, úgy szólogatott be nekem, mintha én lennék a kezdő, csak mert ő a férfi, ő biztosan jobban vezet, még teljesen kezdőként is.
Tudom, nem mindenki ilyen, de köszi, nem kérek belőle.
14:
Így van, nem mindenki olyan. Azzal a gyökérrel volt tapasztalatod. Nem a jogsi volt a hibás ott sem, hanem az ember - a jogsi csak kihozta belőle. Az, hogy ismerkedésnél (vagy akármikor) folyamatban van valakinél a jogsi semmit nem jelent normális esetben. Ha meg valaki eleve f_sz, más úton módon is kiderülhet (és fog is valószínűleg).
Kit érdekel a jogsi?
Nem ez alapján kell megítélni valakit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!