Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok: ti randevúznátok...

Lányok: ti randevúznátok olyasvalakivel, akinek még nincs (de alakulóban van) a jogosítványa?

Figyelt kérdés

2022. júl. 20. 14:25
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Nem alapkövetelmény a jogsi, de sokaknak számít. Én pl faluban lakom, igaz van tömegközlekedés de nem túl jó, dupla annyi idő és kényelmetlen is. Plusz egyszerűbb a kocsi. Van akinek az számít, hogy kék szeme legyen, nekem például a jogsi :)

Nyilván, ha nagyon tetszik valaki de nincs jogsija, lehet, hogy összejövök vele, de zavarni fog, hogy mindenhova nekem kell vezetnem stb. Még az se kell, hogy kocsija legyen (elég hogy nekem van) de legalább a jogsija legyen meg, hogy ha olyan helyzet alakul tudjon vezetni.

2022. júl. 20. 15:18
 12/23 anonim válasza:

Egyáltalán nem érdekel, hogy van-e jogosítványa a jelöltnek.

Nem is emlékszem, hogy valaha rákérdeztem-e ismerkedésnél...

Egy emberben 1000-szer nagyobb értékek vannak, mint a jogsi, úgyhogy ez nálam nem elsődleges szempont.

2022. júl. 20. 15:22
 13/23 anonim válasza:
Azért megnézném, hogy oldod meg auto nélkül a pecát ha láda van és millió kieg. :)
2022. júl. 20. 15:31
 14/23 anonim válasza:

Azért nem, mert már van tapasztalatom ilyennel.

Nekem már 6 éve volt jogosítványom, amikor az akkori "párom" csinálta, de úgy tekintett a jogosítványára, mintha istenné vált volna tőle. Amint meglett neki, úgy szólogatott be nekem, mintha én lennék a kezdő, csak mert ő a férfi, ő biztosan jobban vezet, még teljesen kezdőként is.

Tudom, nem mindenki ilyen, de köszi, nem kérek belőle.

2022. júl. 20. 15:39
 15/23 Gymnospermatophyta válasza:

14:

Így van, nem mindenki olyan. Azzal a gyökérrel volt tapasztalatod. Nem a jogsi volt a hibás ott sem, hanem az ember - a jogsi csak kihozta belőle. Az, hogy ismerkedésnél (vagy akármikor) folyamatban van valakinél a jogsi semmit nem jelent normális esetben. Ha meg valaki eleve f_sz, más úton módon is kiderülhet (és fog is valószínűleg).

2022. júl. 20. 17:39
 16/23 anonim válasza:
Bírom amikor itt egyes nő személyek kihangsúlyozàk ezeket belső értékeket. Való életben,pont nem ezt látni. Kedves kérdező tények,igen is számít. Ez mellet még jó kocsid legyen,jó állásod jó külsőd,nagy farok stb stb. Tudom,hogy lefog itt pár csaj pontozni,de ilyenek vagyok,tisztelet annak a kevés kivételnek.
2022. júl. 21. 02:49
 17/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én 24, majdnem 25. Alig múlt egy hónapja, hogy meglett a jogsim. Még nem volt meg amikor először randiztam a csajjal. Ő neki ez nem volt kizáró ok, még annak ellenére sem, hogy 7 éve van neki jogsija és nagyon szeret vezetni, sőt kifejezetten ért az autókhoz is. Negyedik randiig jutottunk, de nem ez volt a “szakító” ok, hogy nem volt jogsim/friss jogsim volt… Ha igazán tetszel egy lánynak, akkor nem ezért fog visszautasítani, de tény hogy sokaknál szempont, hogy legyen jogsid. Ez ne vegye el a kedved az ismerkedéstől, ne ess abba a hibába, mint én…. Hosszú távon pedig úgyis meg kell csinálni.
2022. júl. 21. 09:48
 18/23 A kérdező kommentje:
30. Budapesten élek, ahol idáig remekül elboldogultam a tömegközlekedéssel is, így nem igazán foglalkoztam a jogosítvány letételével, de érzem, hogy lesznek/lehetnek olyan helyzetek, amikor bizony szükség lehet majd rá, így belevágtam, és elhatároztam, hogy végigcsinálom. Ne adj'isten az is megeshet, hogy egy nagy csoda folytán megismerkedek valakivel, és az már az is adhat egyfajta szabadságérzetet az embernek, ha nem a tömegközlekedéshez kell igazodnia. Itt most népszerűtlen leszek, de sok lánynál gyakran én is inkább azt veszem észre, hogy embernek sem tartják azt a férfit akinek nincs legalább egy jogosítványa, nemhogy saját autója. Ha pl. csak a társkerső oldalakon néz szét az ember, rengeteg olyan profillal találkozok, ahol a a jól megalapozott egzisztenciát, vagy a magas fizetést emelik ki az ismerkedés előfeltételként, egyesek pedig előszeretettel raknak ki magukról autóban vagy az előtt pózoló képeket is, ezzel sugallva, hogy ők már elértek valamit, nekik már van valamijük, és ezt minimum a másik féltől is elvárnák. Sokan valóban a belső értékeket hangoztatják, ugyanakkor a valóságban elég gyakori, hogy belső érték ide vagy oda, egy adott kinézetű, vagy adott egzisztenciát még el nem ért emberrel valójában szó ba sem állnának. Persze ezek nyilván nem vonatkoztathatóak mindenkire, én sem akarok általánosítani, de a nagy többségnél mégis ezt látom. Lehet, hogy nincs igazam.
2022. júl. 21. 10:49
 19/23 Arya Stark421 válasza:

Kit érdekel a jogsi?

Nem ez alapján kell megítélni valakit...

2022. júl. 21. 16:51
 20/23 anonim válasza:
Hát , aki ezen kicsinyeskedik, hogy ,,jujj, még nincs jogosítványom", olyannal nem, mert még éretlennek érezném magamhoz képest. Ezt nem kell pironkodva bevallani föl se kell hozni. Hogyha meg ő rákérdez; akkor meg lehet neki mondani, büszkén vállalva magadat, hogy nincs. Ha szeretnéd, akkor azt is hozzáteheted,hogy egyelőre még nincs, de folyamatban van. Meg amúgy pl mondjad nyugodtan, ha majd később akarsz; csak még nem jutottál el odáig. Legalább látja, hogy képzed magad. Nem szégyen az ,ha nincs autód. Az viszont számomra picit gáz lenne, ha szemlesütve; szégyellve magadat vallanád ezt be. Amúgy, ha lenne kocsid, gondolom, nem akarnál felvágóskodni vele; de ha csinálnánk pl messzebbi programokat is, csak észrevenném, meg megbeszélnénk előtte; hogy amúgy van kocsid, és milenne, ha elmennénk ide-meg oda.
2022. júl. 21. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!