Lányok: ti randevúznátok olyasvalakivel, akinek még nincs (de alakulóban van) a jogosítványa?
Engem nem érdekel a jogsi, kocsi stb. Pénzkidobásnak és környezetszennyezőnek tartom.
Több lány ismerősöm kocsi alapján választ pasit, ami elég nagy szégyen és csúnya dolog is.
Tömegközlekedéssel szinte bárhova el lehet jutni, sétálni is jobban szeretek.
Nekem a fiú személyisége számít. Párom 26 éves (mint én), van jogsija, de évek óta nem vezetett, nincs kocsink, mert pénzkidobásnak tartjuk.
- Ó Júlia, sokat gondolkodtam rajta, megkerdezzem-e, most itt vagyok.
-Mi az Rómeó? Mi nyomja a lelked?
-Rajdevúznál velem, ó Júlia?
- Hmmmm lássuk csak, van jogsid?
- Ööö... Nincs.
- Hát akkor nem!
Ezt elképzeltem:
- Anyu, Apu! Szakítottam a Janival, kedves, okos, figyelmes, humoros, céltudatos, szorgalmas, romantikus, jóképű és isteni az ágyban, de nincs jogosítványa!
- Huh, kislányom, jól tetted, hogy elhajtottad!
7: Amerikában se szelektálnak ez alapján az emberek, pedig ott a nagy távolságok és a gyászos tömegközlekedés miatt, kocsi nélkül nem lehet szinte létezni se. Akkor itt? A nagyon putri kis településektől eltekintve mindenhol van korrekt tömegközlekedés és bicikliutak.
Ez inkább a szüleink idejéből visszamaradott rög, hogy a kocsi és a vezetés az élet. Amikor kicsi voltam, akkor még nagy só volt, ha valaki vezetett, és cikizték a buszozókat, bicikliseket a környezetemben, azóta fokozatosan kikopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!