Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok: ti randevúznátok...

Lányok: ti randevúznátok olyasvalakivel, akinek még nincs (de alakulóban van) a jogosítványa?

Figyelt kérdés

2022. júl. 20. 14:25
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Nekem fontos a jogsi, mert nekem is van, és szeretek is vezetni. Ha alakulóban van neki, vagy legalábbis szeretné megcsinálni csak még nem tudta, akkor igen, viszont ha egyáltalán nem is szeretné akkor nem.
2022. júl. 20. 14:29
 2/23 anonim válasza:
Persze.
2022. júl. 20. 14:35
 3/23 anonim válasza:
Miért alapkövetelmény a jogosítvány? o.O
2022. júl. 20. 14:37
 4/23 anonim válasza:
Én az alapján szoktam dönteni, kedves-e vagy ilyenek, úgyhogy ez számomra lényegtelen
2022. júl. 20. 14:38
 5/23 anonim válasza:

Engem nem érdekel a jogsi, kocsi stb. Pénzkidobásnak és környezetszennyezőnek tartom.

Több lány ismerősöm kocsi alapján választ pasit, ami elég nagy szégyen és csúnya dolog is.

Tömegközlekedéssel szinte bárhova el lehet jutni, sétálni is jobban szeretek.

Nekem a fiú személyisége számít. Párom 26 éves (mint én), van jogsija, de évek óta nem vezetett, nincs kocsink, mert pénzkidobásnak tartjuk.

2022. júl. 20. 14:39
 6/23 anonim válasza:

- Ó Júlia, sokat gondolkodtam rajta, megkerdezzem-e, most itt vagyok.

-Mi az Rómeó? Mi nyomja a lelked?

-Rajdevúznál velem, ó Júlia?

- Hmmmm lássuk csak, van jogsid?

- Ööö... Nincs.

- Hát akkor nem!

2022. júl. 20. 14:40
 7/23 A kérdező kommentje:
Megleptek ezek a válaszok (és köszönöm, az eddigi válaszokat is!). Manapság már annyira alapvető dolognak számít a jogosítvány, hogy azt gondoltam, ha ez (még) nincs meg nekem, nincs az a lány, aki szóba állna velem. Ezek szerint lehet, hogy tévedtem...
2022. júl. 20. 14:41
 8/23 anonim válasza:

Ezt elképzeltem:

- Anyu, Apu! Szakítottam a Janival, kedves, okos, figyelmes, humoros, céltudatos, szorgalmas, romantikus, jóképű és isteni az ágyban, de nincs jogosítványa!

- Huh, kislányom, jól tetted, hogy elhajtottad!

2022. júl. 20. 14:43
 9/23 anonim válasza:
Ez nagyon fura gondolkodás 😅😆 nekem egyáltalán nem számít, sőt meg se kérdezem a randi partnert, mert annyira semmi jelentősége. Fel se merülne bennem ez a kérdés, ha tetszik a srác akkor jogsival és anélkül is.
2022. júl. 20. 14:45
 10/23 anonim válasza:

7: Amerikában se szelektálnak ez alapján az emberek, pedig ott a nagy távolságok és a gyászos tömegközlekedés miatt, kocsi nélkül nem lehet szinte létezni se. Akkor itt? A nagyon putri kis településektől eltekintve mindenhol van korrekt tömegközlekedés és bicikliutak.

Ez inkább a szüleink idejéből visszamaradott rög, hogy a kocsi és a vezetés az élet. Amikor kicsi voltam, akkor még nagy só volt, ha valaki vezetett, és cikizték a buszozókat, bicikliseket a környezetemben, azóta fokozatosan kikopott.

2022. júl. 20. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!